Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du får gratis prevensjon for tenåringer på nettet

   Flere ressurser finnes på Internett som gir tilgang til gratis prevensjon alternativer på nettet for tenåringer. Fleste av ressursene vil også vise respekt for en tenåring personvern, gir diskret tilgang til materiale på nettet og via mail

Planned Parenthood

Planned Parenthood er en av de beste leverandørene av gratis prevensjon materiale og informasjon på nettet, og har vært å gi tilgang til sine ressurser i flere tiår. Planned Parenthood tilbyr gratis prevensjon for tenåringer i form av utdanning, og tilbyr guider om hvordan du kan få tilgang til gratis prevensjon alternativer i ditt område.

gratis kondomer

Det finnes en rekke nettsteder som tilbyr gratis prevensjon i form av kondom prøver online for tenåringer. Forske på ulike steder tar litt tid, men får en rekke forskjellige kondomer sendes diskret og privat til deg er en måte å finne den rette kondom for deg.

Gratis Menstruasjonssyklus Trackers

En de beste måtene å skaffe gratis prevensjon nettet, er gjennom en rekke ulike nettsteder som vil hjelpe spore kvinnens menstruasjon. Noen av disse perioden trackere er tilgjengelig både online og som et program som kan lastes ned til en mobiltelefon eller annen mobil enhet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------