Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du har god sex første gang

   Å ha sex for første gang kan være en smertefull, traumatisk opplevelse uten skikkelig forberedelse. Hvis du og partneren din avkall på å bruke kondom, kan jenta bli gravid, og risikoen for overføring av kjønnssykdommer som klamydia, gonoré, syfilis og HIV øker. Det er viktig å være klar følelsesmessig før miste jomfrudommen. "Etter å ha sex bare fordi du vil miste jomfrudommen, eller fordi du tror alle vennene dine gjør det, er noe du kan angre på senere, forteller nettsiden avverge HIV og AIDS. Før du har sex, spør deg selv om du er klar

Du trenger:. .
Condoms
Smøremiddel.


en.
Snakk med partneren din til å sette dere begge til å slappe av. Ta opp eventuelle spørsmål du måtte ha til partneren din og diskutere dem til du føler deg komfortabel. Hvis du føler at du ikke kan gjøre det, er du enten ikke er klar eller partneren din ikke er riktig for deg. "Begge av dere må føle dette er riktig tidspunkt å innføre sex i forholdet og nå denne beslutningen uten press, forteller Palo Alto Medical Foundation.
to.
Finn et sted hvor du og partneren din kan ha sex uten fare for å bli avbrutt. Låse soveromsdøra for å holde romkamerat borte og sørg for at du er både behagelig. Unngå å miste jomfrudommen på et offentlig sted eller på et trangt sted, for eksempel i baksetet på en bil.
Tre.
Sørg for å bruke beskyttelse som kondom riktig for å unngå søl av sæd. Gutter bør holde på undersiden av penis når trekke ut av jenta så kondomet holder på etter loven er over. "Øyeblikkelig fjerning er ikke avgjørende, men krymping kan føre til søl, så se opp," ifølge nettsiden Ask Student. Bruk vannbasert smøring i tilfelle jenta erfaringer vaginal tørrhet.
Fire.
Sett på musikk for å hjelpe deg både å finne en god rytme. Prøv å velge sanger som stimulerer og slappe av deg samtidig. Ikke bekymre deg hvis du føler deg klønete, eller hvis du og partneren din gå i forskjellig skritt. Med praksis, vil det bli bedre fordi du lærer hvordan den andre personen beveger seg.
Fem.
Gå sakte og ikke forventer fyrverkeri. Typisk, de fleste gutter kommer første gang de har sex, mens de fleste jenter ikke. Med tiden vil de fleste jentene kommer, også. Det er normalt for gutter å komme innen 1 til 3 minutter første gang, rapporterer nettstedet Ask Student.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------