Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du kan bli en anonym eggdonor i Connecticut

  Å bli et egg donor er en komplisert prosedyre. Du må gjennomgå en myriade av tester og ha de kvalifikasjoner. Fordelene av jobben er verdt. Ikke bare vet du at du hjalp en barnløs par har en baby av sine egne, men du får også økonomisk kompensasjon. Prosessen med å bli et egg donor i Connecticut ligner prosessen i andre stater
en.
Se etter fruktbarhetsklinikker i ditt område. Reproductive Medicine Associates i Connecticut og Connecticut Fruktbarhet Associates er begge alternativer. Anonyme donorer må oppfylle visse kvalifikasjoner og alle dine personlige identifikasjon holdes skjult for personen som bruker egg.
To.
Kontakt fertilitetsklinikk, og planlegge en avtale for den innledende screening. Den fertilitetsklinikk vil gi deg en kort liste over krav, for å sikre at kvalifisert. RMA i Connecticut for eksempel, krever eggdonorer å være i alderen 21 til 32.
Tre.
Fyll ut søknaden eller spørreskjema som tilbys av klinikken. Spørreskjemaet stiller spørsmål om dine personlige, profesjonelle og medisinsk historie. Det vil også stille spørsmål om medisinske tilstander som kan kjøre i din familie og klinikken kan også be om referanser. Hvis du passerer denne fasen, vil du bli bedt tilbake for testing.
Fire.
Delta på din fysiske eksamen på klinikken. Den fysiske Eksamen består av en rutinekontroll, samt testing for spesifikke problemer eller medisinske problemer. Avhengig av klinikken, kan du bli testet for kjønnssykdommer. De fleste tester inkluderer også rutinemessige blodprøver og testing for narkotikabruk.
fem.
Komplett psykologiske tester, hvis det kreves av klinikken. Den psykologiske tester stiller deg spørsmål for å sikre at du kan håndtere stress på donerer egg. Mange fruktbarhetsklinikker bruk psykologiske tester for å luke ut potensielle eggdonorer, spesielt de som har noen form for kontakt med egget mottakeren. Som en anonym donor, kanskje du ikke har dette kravet.

Tips og advarsler


 • alltid spørre deg selv om du kan håndtere livet til en eggdonor, før du signerer opp. Husk at du vil gå gjennom livet å vite at du har et barn i verden, men uten å ha noen kontakt med dette barnet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------