Stilling: helse > kolesterol >

hvordan gjøre en IUI vellykket

   En IUI er en medisinsk prosedyre utviklet for å hjelpe folk å bli gravid. Under en intrauterin inseminasjon, bruker en lege et kateter for å plassere sæden direkte inn i livmoren. Prosedyren tillater pasienten å omgå livmorhalsen og eventuelle strukturelle problemer som pasienten kan ha. Sperm er filtrert, og dermed gir bare den sunneste å befrukte egget. En IUI kan øke sjansene for å bli gravid. For å legge til flere sjanser for å lykkes kan du ta flere andre viktige skritt
en.
Arbeid med en reproduktive endokrinolog. En reproduktive endokrinolog er en lege med spesiell opplæring i human fruktbarhet. Din fødselslege har kanskje ikke samme inngående forståelse av hvordan å behandle infertilitet. Sjekk med ditt forsikringsselskap først. Noen selskaper krever autorisasjon før du kan gjøre en avtale. Andre kan ikke gi noen dekning.
To.
Behandle alle potensielle medisinske tilstander forhånd. Ha en fullstendig fysisk før du fortsetter. Eventuelle vaginal infeksjoner bør ryddes opp før du begynner. Hvis du har en tilstand som endometriose, finne ut om legen anbefaler behandling som kirurgi eller medisiner for en periode først. Menn bør også ha en fysisk workup å finne ut om de har tilstander som høyt blodtrykk eller senket nivåer av testosteron som kan redusere oddsen for å lykkes.
Tre.
Kjøp prenatal vitaminer. Ta prenatal vitaminer minst tre måneder før du starter noen unnfangelse forsøk. Menn og kvinner som lider av vitaminmangel kan ha redusert kvalitet egg og sædceller. Tre måneder skal tillate kroppen til å rette eventuelle problemer. Du kan kanskje kjøpe dem over disk. Hvis ikke, spør legen din for en resept.
Fire.
Følg alle klinikk instruksjonene nøye. Rutiner varierer fra lege og klinikk. Noen klinikker vil fortelle deg å forbli på sengeleie etter inngrepet. Noen klinikker kan fortelle deg å avstå fra samleie etterpå, eller å ta antibiotika. Arbeid med legen din og sørg for at du forstår instruksjonene.
fem.
Ta fruktbarhet narkotika under IUI forsøk. Fruktbarhet stoffer som Clomid eller follistim kan bidra til å øke antall egg du produserer i løpet av IUI. Jo større antall follikler du har kan korrelerer med økt sjansene for graviditet. Ta bare dosen av det medisinske angitt av legen din. Hvis du utvikler for mange follikler legen kan avbryte prosedyren for å unngå risiko for høyere orden multipler. Høyere orden multipler er svangerskap som består av minst trillinger. Leger foretrekker kvinner å unngå høyere ordens multipler. Bære slik graviditet til termin kan innebære stor risiko for kvinnen og hennes foster. Slike risikoer inkluderer svært tidlig fødsel og en tilstand som kalles pre-eklampsi, der en kvinne blodtrykk klatrer til farlig høye nivåer.
6.
Forsøk en IUI mer enn én gang. Noen leger vil ha kvinner kommer i to ganger under sin periode for eggløsning for å øke oddsen for IUI suksess. Dersom inngrepet mislykkes, kan du forsøke det igjen så snart den neste gang du har eggløsning.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------