Stilling: helse > kolesterol >

hvordan sperm reiser

   Ifølge forfatter og seksualitet pedagog Heather Corinna, kan det være alt fra 50 til 130 millioner sædceller i en gitt utløsning, men sædceller utgjør bare en brøkdel av det totale volumet i ejakulerer

testikler

Hvis du er en mann, din sæd cellene begynner der de er opprettet, i semniferous tubuli som ligger i testiklene. Hver av de to testiklene har rundt 800 semniferous tubuli.

Bitestikkel

Etter sædceller er gjort i din semniferous tubuli de går til en av dine to epidiymides til å bli modne. De epididymides er svært lange rør funnet på overflaten av dine to testiklene.

Sædlederen

Sperm ta mellom 59 og 69 dager til å modnes. Under prosessen med utløsning, sæd celler som har brukt rundt ni uker beveger seg gjennom den ene eller den andre av dine to epididymides flytter inn i ett av kroppens to vas deferentia hvor de reiser forbi sædblærene, prostata, og Cowpers kjertler.

Semen

Som sæd fortsette på sin vei, sædblærene og prostata begge bidrar væsker som blandes med sperm å produsere sæd. Til tross for navnet sitt, sædblærene ikke lagre sæd.

Urinrøret

Når de når prostatakjertelen, sædceller gjennom urinrøret og ut i penis. Den totale lengden av den mannlige urinrøret er litt mindre enn åtte inches.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------