Stilling: helse > kolesterol >

hvordan ta vare på det mannlige reproduksjonssystemet

   Omsorg for det mannlige reproduksjonssystemet bør være en primær del av et menneskes generelle helse regime. Omfatter både interne og eksterne organer, ta vare på denne delen av kroppen kan inneholde alt fra riktig kosthold for å beskyttelse under samleie. I yngre menn, bør reproduktiv helse være en vanlig bekymring, og som en mann aldre blir det enda viktigere. Bekymringer for både overvåking for sykdom og holde kroppen i form er alle en del av denne planen

Du trenger:.
Hygiene plan.
Årlig fysisk.
Riktig kosthold.
Kondomer.


en.
Practice god hygiene. Det reproduktive systemet er mottakelige for infeksjon, så ta vare på den eksterne organer daglig med vanlig dusj og hygiene. Urinveisinfeksjoner er ikke uvanlig blant menn med dårlig hygiene.
To.
Spør legen din om årlig for en helse-eksamen, inkludert en fysisk inspeksjon av testiklene og prostatakjertelen. Testikkelkreft og prostatakreft, dersom fanget tidlig, har utmerket behandling suksessrate.
tre.
spise en diett høy i fiber og lite fett. Unngå røyking. Røyking reduserer sirkulasjonen og er en medvirkende årsak til erektil dysfunksjon.
Fire.
Bruk kondom ved seksuell aktivitet for å redusere risikoen for overføring av smitte og seksuelt overførbare sykdommer. Forbli monogame med én partner om mulig, og tar vare i å vite hvem dine sex partnere.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------