Stilling: helse > kolesterol >

hvordan trene pc musklene raskt

  PC-muskelen er vanligvis kalles sex muskelen. Dens formål er å støtte bekkenet, hindre urininkontinens --- og det øker seksuell nytelse for menn og kvinner. Kvinner vanligvis mister kontrollen over denne muskelen etter fødsel, men de kan gjøre Kegel øvelser for å styrke muskler, sier healthguidance. org. Menn trener denne muskelen å lindre nedbrutt smerte, hevelse og som et første skritt for å behandle mannlig inkontinens. Hvis du utfører denne øvelsen daglig, skal du se en forbedring på fire til seks uker, kegelexercisesformen. com sier
en.
Finn muskelen. Ifølge thesite. org, PC, eller pubococcygeus, er en "stor muskel som går rundt anus og de fleste av gulvet i bekkenet. I kvinner, muskelfibrene sirkelen i skjeden, og hos menn, passerer de under prostata kjertel. " Du kan finne muskelen ved å gå på toalettet og stoppe urinen flyte før du er ferdig. Den muskelen du inngår kontrakt for å stoppe urinstrømmen er PC-muskelen.
To.
Øvelse PC-muskelen ved å utføre Kegels. Disse involverer å klemme den muskelen som om du skal på toalettet for en teller til tre, så slapper muskelen du teller til tre. Gjør dette to ganger daglig for å starte, thesite. org sier, på en tom blære. Arbeide opp til 10, 10-sekunders hold-og-slipp repetisjoner to eller tre ganger om dagen.
Tre.
Practice Kegel puste. Pust inn en lang, dyp pust med magen presser utover. Pust ut, og kontrakten din PC muskelen. Kontrakt tett, og hold den muskelen for så lenge du kan. Du kan gjøre denne øvelsen som en del av den vanlige treningsprogram. Utføre Kegel puste regelmessig vil trene deg til å gjøre denne øvelsen uten å tenke på det, sier Women's Health.

Tips og advarsler


 • Disse øvelsene krever ikke forberedelser. De kan gjøres når som helst på dagen på et sted.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------