Stilling: helse > kolesterol >

koffein og libido

   Koffein er en over-the-counter nervesystemet stimulerende funnet i ulike drikkevarer, hodepine medisiner, og til og med sjokolade. Den er også tilgjengelig på resept. Men koffein, som et legemiddel, kan også ha uønskede bivirkninger, inkludert symptomer som negativt påvirker libido

sentralstimulerende Bruk

Bruk av sentralstimulerende midler som koffein kan øke våkenhet, konsentrasjon og muligens ytelse. Men stimulere sentralnervesystemet (CNS) har også negative effekter.

Kardiovaskulære effekter

Koffein øker blodtrykket og kan påvirke menn og kvinner ulikt. Noen studier har vist at CNS effekten av koffein økt hjertefrekvens i pre-menopausal kvinner og menn i redusert karmotstand, som begge potensielt redusere sexlysten.

Mer betyr ikke Better

Høye doser av koffein kan lenker til andre negative effekter som angst, rastløshet, irritabilitet og til og med muligens depresjon, som alle kan redusere libido.

Regular Bruk

Faste brukere av koffein kan utvikle en toleranse, noe som kan redusere eller eliminere effekten. Dette betyr at for personer som har koffein vane, deres sexlyst trolig forblir upåvirket.

Koffein og Sex

Så selv om flere voksne bedrifter er markedsføring energidrikker og produkter som kan inneholde koffein, medisinske fagfolk fraråder bruk koffein som et afrodisiakum ennå. Mens en god dose koffein kan tillate en å holde seg våken lenge nok til å ha sex, er koffein mer sannsynlig å redusere libido enn har noen positive effekter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------