Stilling: helse > kolesterol >

mat med naturlige mannlige hormoner

   Ingesting mat med naturlige mannlige hormoner kan øke din libido, virilitet og begjær. Ofte funnet i matvarer er androsterone, som er en luktfri hormon som vekker kvinner og ulike kjemikalier som øker produksjonen av testosteron hos menn. Spise mat med naturlige mannlige hormoner vil ikke garantere at du vil bli en chick-magnet, men med ekstra mannlige hormoner strømmer ut av porene, kan damene være mer sannsynlig å legge merke til deg.

Selleri

Selleri er pakket full av androsterone, som er en kjemisk utgitt i mannlig svette som sies å vekke kvinner. De fleste tenker ikke på selleri som "sexy", men hvis spises rå, vil du få en fin løft av mannlige hormoner.

Rå østers

Østers kommer ofte til tankene når noen tenker på et afrodisiakum, fordi Det er svært høy i sink, som øker produksjonen av testosteron og sædceller hos menn. En annen kjemisk i østers er dopamin, som er et hormon som øker libido hos menn og kvinner. Inntak av østers rå med partneren din vil øke ønske for dere begge.

Sjokolade

Sjokolade er en av de eldste og mest kjente matvarer forbundet med libido og seksualitet. Dette er med god grunn, fordi sjokolade inneholder teobromin, et kjemisk svært lik koffein, samt phenylethylamine, som er et kjemikalie som er antatt å skape følelsen av å være forelsket.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------