Stilling: helse > kolesterol >

matvarer som reduserer libido

   Folk er kjent med ideen om at mat kan brukes til å forbedre libido, men det er en mangel på forståelse for at visse matvarer kan redusere libido betraktelig. For personer med helseproblemer som depresjon eller fedme, kan være lav libido allerede, og spise visse typer matvarer kan senke den ytterligere.

Fet og stekt mat

I tillegg til å oppmuntre kroppen til å få vekt, som kan redusere libido og seksuell selvtillit, kan fet mat også føre til åreforkalkning kjent som arteriosklerose. Dette herding hemmer blodtilførselen til kjønnsorganene, og kan redusere deres respons. Transfett i stekt mat kan også føre til en reduksjon i testosteron, som reduserer mannlig seksuell lyst. Et tungt måltid med stekt eller fet mat kan også gjøre en person føler seg oppblåst, som igjen reduserer libido.

Sukkerholdige Foods

Mat som er veldig sukkerholdige kan ha en negativ effekt på libido din. Sukker kan være assosiert med åreforkalkning, mye som fet mat, men de kan også ubalanse hormonell stasjoner, som en sukkerholdig høy vil bli etterfulgt av en emosjonell krasje. For menn, kan en høy sukker måltid reduserer testosteronnivået, som igjen safter libido.

Soya

Soy spesielt rammer menn, fordi det er en annen kilde av hormoner at lavere testosteron. Soyamelk spesielt har vist seg å inneholde isoflavoner, som kan konverteres til en form for østrogen. Østrogen kan redusere en manns sexlysten.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------