Stilling: helse > kolesterol >

naturlig afrodisiakum for menn

   Leger og ernæringseksperter har lenge diskutert at det finnes naturlige aphrodisiacs for menn og kvinner, men bare flere stoffer har blitt bekreftet av Food and Drug Administration (FDA) for å ha en positiv effekt på sexlysten. Selv om forskning fortsetter, her er mulige måter å øke din egen sexlyst

Herbal Solutions

Barken av Yohimbe trær i Vest-Afrika kan øke blodsirkulasjonen i kjønnsorganene. Den er tilgjengelig i ulike former på urte butikker. Bispelue er en kinesisk tonic som kan øke nevrotransmittere i løpet av flere dager, øker libido. Den maca root er en grønnsak som slapper blodkarene, og det kan behandle erektil dysfunksjon.Urtene "effekter kan være annerledes hos kvinner.

Advarsler

Hver urte løsning kommer med bivirkninger. Rådfør deg med lege eller en lege før du bruker aphrodisiacs.Alkohol blir ofte forvekslet med et afrodisiakum. Stoffet senker hemninger, noe som gjør en person mer dristige i potensielt seksuelle situasjoner, men det også fører til fysiologisk verdifall. Det er ansett som et anaphrodisiac fordi det blunts libido.

Hensyn

Den placebo effekten kan være ansvarlig for å øke libido, snarere enn den faktiske aphrodisiacs, men det er andre tiltak du kan ta for å øke sexlysten uten bruk av urte stoffer.Trening fremmer god sirkulasjon og generelt velvære, noe som kan resultere i økt seksuell lyst. Høye nivåer av stress vil svekke seksuell ytelse, så øve avslapping teknikker også kunne hjelpe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------