Stilling: helse > kolesterol >

naturlig rettsmidler for lav mannlige libido

   testosteronnivå faller for menn med 1 til 2 prosent hvert år fra ca 30 år og oppover i henhold til urolog Harry Fisch på MSN Health Fitness. Testosteron stasjoner seksuell funksjon, sperm produksjon, og libido hos menn. Lav mannlige libido har lenge vært fokus for mange naturlige rettsmidler, derimot, må menn være forsiktig om produktene de bruker til å øke sexlysten. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) lister over 20 libido økende produkter som FDA har utstedt advarsler om eller tilbakekalt.

mat som øker Sex Drive

Times of India forfatter Baibhav Choudary rapporter på enkelte mat-relaterte hjem rettsmidler for lav mannlige libido med veiledning fra ayurvedisk lege Dr. MP Mani. Mandler, datoer, hvitløk, løk og ginseng er antatt å øke sexlysten.Ti rå mandler eller ti mandler blandet med melk eller en daglig dose av datoer kan øke lav mannlige libido og seksuell utholdenhet. En spiseskje av løk juice blandet med ingefær og honning eller et fedd hvitløk kokt med melk og vann kan fungere som aphrodisiacs.asiatisk ginseng er fremmet for en rekke helsetilstander, inkludert erektil dysfunksjon og utholdenhet spørsmål rapporter NCCAM, men langvarig bruk kan føre til bivirkninger som gastrointestinale plager eller hodepine. Asiatisk ginseng kan forsterke senking av blodsukkeret farlig når den kombineres med andre urter eller legemidler.

Ayurvedic Cures

drumstick blomster kokt i melk er en Ayurvedisk kur for lav mannlige libido. Tretti gram av denne urten kokes og blandes med 1 spiseskje honning kan være tatt tre ganger om dagen.Asparges eller Safed Müsli er en annen Ayurvedisk afrodisiakum. Femten gram asparges rot kokt med 1 kopp melk tas to ganger om dagen eller bare spise asparges kan også øke sexlysten rapportene Choudary.

Vekttap

En av de mest naturlige måtene å balansere hormonnivået og øke lavt mannlige libido er å miste kroppsfett. Body fett hemmer testosteron, så kosthold og trening kan bidra til å øke sexlysten.

Kava, Maca Root og Muira Puama

Noen naturlig rettsmidler for lav mannlige libido kan bidra til å redusere angst knyttet til seksuell handling. Kava er et sederende urt som brukes til å behandle angst etter NCCAM. Kava kan forårsake leverskader, imidlertid, og samhandle med andre medisiner.maca rot er et annet naturlig middel som brukes til å øke testosteron nivået i henhold til Helse Fitness fire menn. Det har lenge vært brukt av peruanske innfødte for utholdenhet, energi og seksuell fruktbarhet. Dr. Ray Sahel av Ray Sahelian. com rapporter som en 2009 studie publisert i "Andrologia" fant at maca root kan forbedre erektil dysfunksjon hos menn og en Universidad Peruana Cayeto Heredia studie fant at maca også økt sperm produksjon.Muira puama er en brasiliansk urt kjent som cowhage plante eller styrke tre henhold til Helse Fitness fire menn. Det kan tone nervesystemet og øke sexlysten. Dr. Sahel skriver at en 2000 studie ved Institutt for Sexologi funnet at muira puama kombinert med Gingko økt seksuell lyst, seksuell fantasi og seksuell tilfredsstillelse.

Ashwaganda, Damiana og Horny Goat Weed

Tish Davidson, en medvirkende forfatter til Gale Encyclopedia of Alternative Medicine, skriver at Ashwaganda, eller indisk ginseng, antas å gi folk som tar det styrken av en hest. Ashwaganda forbedrer stress toleranse og ytelse og brukes til å øke sexlysten og utholdenhet.Damiana er også brukes til å behandle lave mannlige libido og damiana brennevin er brukt som et afrodisiakum i Mexico ifølge Dr. Sahel. Animal studier, for eksempel en 2009 studie publisert i «Journal of Ethnopharmacology" har funnet ut at damiana kan forbedre den seksuelle adferd med svak menn.Bispelue er en Kinesisk naturlig middel mot erektil dysfunksjon. Science Daily rapporterer at en 2008 studie utført av Mario Dell'Agli og kolleger fant at denne urten fungerer omtrent som Viagra, men med færre bivirkninger. Enzyte er et supplement som inneholder bispelue og kan forårsake elektriske abnormiteter i hjertet ifølge National Institutes of Health. Den naturlige middel inneholder flere andre komponenter som kan føre til hjerteproblemer.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er vanlig å behandle prostata problemer, men brukes også til å øke sexlysten etter NCCAM. Dr. Sahel skriver at kun anekdotiske rapporter eksisterer så Palmetto bruk og redusert erektil dysfunksjon. Saw Palmetto kan øke testosteron nivåene, men dette har ikke blitt etablert gjennom kliniske studier.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------