Stilling: helse > kolesterol >

om sædbank donasjon

   Tusenvis av par med fertilitetsproblemer er avhengige av sæddonasjon hvert år. Selv om det kan være vanskelig å bli akseptert som en sæddonor, det ofte er både givende og lukrative

Eligiblity

Hvis du er en sunn og ansvarlig mann mellom 18 og 44, kan du være kvalifisert til å være en sæddonor. Du må også ikke ha vært vedtatt, har ingen familie historie av genetiske sykdommer og har evne og engasjement til å donere fire til åtte ganger i måneden i minst seks måneder, ifølge spermbankdirectory. com.

Donation prosessen

Givere må gå gjennom komplett medisinske undersøkelser og gi full, detaljert medisinsk historie. Prøver er vanligvis samles i et laboratorium ved masturbasjon. Givere må avstå fra sex eller onani i tre dager før donasjon. Sæden er frosset i en og en halv time for donasjon.

Betaling

Mens hver sædbank prosedyrer variere litt, er den typiske betalingen området for donasjon $ 35 til $ 50 per prøven, rapporter spermbankdirectory. com. Det er ofte et lag tid i utbetaling av ca seks måneder mellom donasjon og betaling for å gi tid for en ny test på sæden. Denne andre testen, for sæd levedyktighet, er utført omtrent seks måneder etter donasjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------