Stilling: helse > kolesterol >

sæddrepende middel ulemper

   sæddrepende kremer og geleer er en vanlig og billig form for prevensjon, men bruken av disse spermicider er knyttet til noen medisinske problemer. Noen av disse problemene er bare ubehagelig, men kan føre til misbruk av produktet. Andre ulemper føre til mer alvorlige medisinske problemer. Forstå disse ulempene er første skritt å bestemme om denne prevensjon metoden er riktig for deg.

Hudirritasjon

Gjentatt bruk av sæddrepende middel kan føre til kortsiktige hudirritasjon. Mens den generelle irritasjonen er minimal, og ligger på det følsomme genitale områder av mannlige og kvinnelige kropper. Dette irritasjon betyr at brukere kan ofre riktig bruk av sæddrepende middel for å unngå ytterligere irritasjon, som fører til en redusert effektivitet av produktet. I tillegg, noen brukere har en allergi mot sæddrepende middel. Dette allergi presenterer som en økt form for hudirritasjon og kan vare i en kort tid etter at en pasient eliminerer kontakt.

Må gjøres på nytt

sæddrepende middel forblir aktiv i ca en time og deretter krever reapplication. Dette betyr at lengre perioder med seksuell aktivitet krever flere bruker for å opprettholde beskyttelsen. Brukere kan finne dette kravet vanskelig å håndtere under seksuell aktivitet eller ikke er villige til å ta deg tid til å søke.

Ubehagelig Kvaliteter

Bruk av sæddrepende gel og kremer er en rotete opplevelse. Dette kan føre til pasienter til å revurdere bruken av produktet på anledningen. Periodisk unngåelse og misbruk av produktet kan føre til en høy risiko for graviditet. Sæddrepende middel smaker også dårlig, noe som avskrekker oral sex, også fører til frustrasjon og en uvilje mot å bruke produktet som tiltenkt.

HIV /STI

Regelmessig bruk av sæddrepende gel og kremer ikke arbeid for å redusere sjansen for sammentrekning av hiv eller seksuelt overførbare infeksjoner. Ifølge Feminist Women's Health Center, når de brukes ofte, kan spermicider irritere skjeden, noe som gjør det lettere å få en hiv eller STI. Den hudirritasjon, samt mulig allergiske reaksjoner, fører små lesjoner på pasientens genitale områder, gir en åpen tilgang til blod gjennomført infeksjoner. De fleste tilfeller av dette problemet oppstå hos pasienter som bruker sæddrepende produkter flere ganger i uken og i lengre perioder. Sporadiske brukere kan lide lignende problemer basert på hudens følsomhet. Stans seksuell aktivitet ved å legge merke genital irritasjon eller følsomhet garanterer ikke unngå disse små lesjoner, som de kan danne uten varsel.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------