Stilling: helse > kolesterol >

ulemper med kvinnelige kondomer

   Kvinne kondomer er et alternativ til prevensjon for kvinner som ønsker beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer. De kan også redusere risikoen for graviditet. De har noen fordeler: De kan brukes for 8 timer og, i motsetning til tradisjonelle kondomer, har de ikke senke penile stimulering. Kvinne kondomer, derimot, er ikke det beste alternativet for alle kvinner.

General ulemper av Kvinne Condoms

Kvinne kondomer ikke er diskret. Du og din partner vil være klar over kondom nærvær, så du må la minst en tomme av kondomet utsiden av kroppen din under samleie. Dette må også holdes på plass under samleie av deg eller din partner.Ifølge CNN, selv med nyere design godkjent av FDA i 2009 kvinnelige kondomer er sett av allmennheten som «uhåndterlig, bråkete og som en plastpose. "Det er ingen elegant måte å sette inn en kvinnelig kondom selv. Alexandra Katehakis, klinisk direktør for Senter for Healthy Sex i Los Angeles, påpekte i et intervju med CNN at det fortsatt er for komplisert. Som hun notater, "penis er ekstern. Det tar to sekunder å sette på en mannlig kondom. Dette kan ta minutter, og kvinner har til å komme inn i dette contortionist handle for å sette kondomet på. Det er ikke praktisk. "Kvinne kondomer også koste opp til tre ganger mer enn tradisjonelle kondomer.Kvinne kondomer mangel sæddrepende middel, eliminere et siste forsvar alternativ å redusere sjansen for graviditet.

Effektivitet og andre ulemper

The American Pregnancy Association påpeker at kvinnelige kondomer har en mye høyere strykprosent enn andre prevensjonsmetoder. Strykprosenten er 21 prosent. Dette er høyere enn den mannlige kondom frekvensen av svikt, som er bare 14 prosent.Kvinne kondomer er lett vridd og ødelagt, og de lekker lettere. Dette kan forårsake ubehag mens kondom er i bruk.The American Association Graviditet bemerker at dette prevensjonsmetode har vært fokus for langt færre studier enn de tradisjonelle kondom.

Alternative prevensjonsmetoder

Hvis du og partneren din bruker kondom kun for forebygging av graviditet, kan det være på tide å prøve en annen prevensjonsmetode. Reseptbelagte prevensjon alternativer som for eksempel P-pillen, Nuva ring, Orotho Evra patch og Depo-Provera shot alle har minimal feilrater sammenlignet med kvinnelige og mannlige kondomer. Disse alternativene er over 92 prosent effektive mot graviditet. Bruk kondom som en back up metoden for en ytterligere reduksjon. Slike alternativer vil ikke hindre overføring av smittsomme eller seksuelle sykdommer.Kvinner som tidligere har født kan være lurt å vurdere Intrauterin Device (spiralen), som er 99 prosent effektivt mot graviditet. Det må settes inn av lege.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------