Stilling: helse > kolesterol >

afrodisiakum urter

   De fleste kulturer i hele verden har oppdaget urte aphrodisiacs, som er urter som enten kurere impotente eller gi et forhøyet nivå av nytelse. De urter oppført er vanligvis brukes til å øke blodtilførselen til kjønnsorganene hos menn, mens kvinner opplever en økt opphisselse sensasjon.

Ashwagandha

Denne urten er kjent for sin evne til å fungere som en mild beroligende, anti- inflammatorisk og en libido booster. Den har en steroid-lignende effekt, der det indirekte øker aktiviteten av testosteron og progesteron som fører en økt sexlyst. The herbal supplement hjemmeside Annie's Remedy anbefaler en dosering på enten 150-600 standardisert ekstrakt hver dag, eller en kopp te laget med 5 teskjeer drevet rot. Når forbrukes daglig, kan det ta to til fire uker for å begynne å føle dens virkninger.

Epimedium

Epimedium er også kjent som horny goat weed, Xian lange pi og yin yang Huo. Dette er en kraftig urt som brukes i tradisjonell kinesisk medisin, som har vært brukt i over tusen år for menn å overvinne impotens. Denne urten kan finnes i form av te, tinkturer og encapsulations. Ta bare som anvist, som en overdose kan føre til rask puls og høyt blodtrykk. Ifølge Kvalitet Helse, tar det ikke påvirker før den tredje eller fjerde dag av bruk.

Pygeum

Også kalt den afrikanske Cherry treet, er dette treet hjemme i det sørlige Afrika og finnes i høyereliggende områder. Pygeum oppfattes å være en av de sikreste urter for menn, og er ofte kombinert med så Palmetto for maksimale resultater. Den fytosteroler i Pygeum har en anti-inflammatorisk effekt på hormoner som ligger i prostates av menn. Denne urten kan bli funnet som et daglig tilskudd på 100 til 200 milligram. For optimale resultater å overvinne erektil dysfunksjon, bør Pygeum ekstrakter være konsentrert med 14% prosent terpener, N-docosanol og beta sitaosterol.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------