Stilling: helse > kolesterol >

hva du kan forvente på en årlig gynekolog eksamen

   Gynekologiske eksamener er avgjørende for reproduktiv helse for alle dem som er over 21 år, og alle andre seksuelt aktive kvinner. Besvarelsene typisk innebære fysiske undersøkelser, samt en samtale med en lege om pasientens menstruasjonssyklusen og seksuell aktivitet

Før eksamen

Før du starter et fysisk eksamen, en lege vil vanligvis diskutere pasientens familie historie dekker en rekke arvelige sykdommer, inkludert historien til brystet, eggstokkreft og livmorhalskreft . En sykepleier vil også typisk registrere grunnleggende medisinsk informasjon som høyde, vekt og blodtrykk.

Under eksamen

Legen vil vanligvis diskutere pasientens seksuelle historie, menstruasjonssyklus og tidligere forekomster av aborter, aborter og svangerskap.

Fysisk Eksamen

Under den fysiske undersøkelsen, vil legen utføre en bekken og bryst eksamen. I tillegg er en PAP smøre vanligvis utføres, med prøven blir sendt til et laboratorium for testing. Disse testene sjekke for brystkreft og livmorhalskreft, samt tilstedeværelse av seksuelt overførbare sykdommer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------