Stilling: helse > kolesterol >

hva er sperm count kreves for in vitro fertilisering?

   In vitro fertilisering (IVF) er en prosess av assistert reproduktiv teknologi der en kvinne har egg, eller egg, hentet fra eggstokkene. Egg er plassert i en petriskål, og sædceller blir lagt. Når eggene er befruktet, blir de satt tilbake i en kvinnes livmor for å tillate standard biologisk utvikling

sædkvalitet og in vitro-fertilisering

Hvis en mann har en lav sædkvalitet, kan det være vanskelig for ham å forårsake en graviditet gjennom samleie alene, tillater så IVF for en høyere rate for vellykket befruktning. Det er ingen satt sædkvalitet kreves for å bruke IVF. Hvis du er interessert i denne metoden, snakke med en helsevesenet leverandøren som spesialiserer seg på IVF.

In vitro-fertilisering og surrogacy

Hvis en person eller par velger å bruke en surrogat --- en kvinne som bærer en graviditet men er ikke biologisk en forelder til barnet --- egget må befruktes utenfor kroppen, og satt inn i surrogat livmor.

Alternativer til in vitro-fertilisering

Hvis in vitro fertilisering er mislykket, intracytoplasmatisk spermieinjeksjon kan brukes. I denne prosedyren, er sperm injiseres direkte inn i et egg. Denne prosessen øker nivået av vellykket befruktning og kan brukes for menn med lav sædkvalitet eller svak sperm.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------