Stilling: helse > kolesterol >

hva kvinnelige reproduktive organ fungerer som fødselskanalen?

   Den kvinnelige reproduktive system er et komplisert system med synkronisering av flere ulike organer for å tillate en kvinne å bli gravid. Graviditet i seg selv er et virkelig komplekst fenomen som demonstrerer den største bragd av det menneskelige fysiologiske systemet

komponenter

Major komponenter til det kvinnelige reproduksjonssystemet inkluderer eggstokkene, eggledere, livmor, livmorhals og vagina. Alle disse organene arbeider sammen for å tillate en kvinnelig egg til å bli befruktet av mannlige sperm slik oppfatning kan oppstå. De la for en svangerskapsdiabetes periode hvor egget vokser, utvikler seg til et barn og er født.

Ansvar

Eggstokkene er de fremste tjener organ som de huset eggene. Når et egg slippes, reiser den inn i egglederen, der det kan bli befruktet av mannlige sperm. Etterpå, bygger det befruktede egget seg inn i vevet av livmor, eller livmoren, og begynner å vokse. Etter ni måneder av svangerskapet, reiser barnet inn i halsen av livmor, livmorhalsen og deretter inn i skjeden, som fungerer som fødselskanalen.

Care

Det er viktig for kvinner å ha ordentlig vare for å sikre reproduktiv helse, selv før svangerskapet. Av denne grunn bør kvinner har årlige avtaler med en sykepleier eller gynekolog for å teste for helsespørsmål, for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller infeksjoner. Kvinner bør også kutte sine risikoen for helseplager ved å ikke røyke, gjør ulovlige narkotika eller drikke i overkant.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------