Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du leser en basal kropp termometer

  Basal termometre, enten digital eller glass, brukes til å finne datoen for eggløsning for kvinner som prøver å bli gravid. Det er ekstremt nøyaktig når det gjøres riktig og i forbindelse med den omsorg og hjelp hos en fødselslege eller jordmor. Å være konsekvent er nøkkelen til nøyaktige og korrekte målinger. Holde et diagram i minimum to måneder er også viktig når du bruker denne metoden for å fastslå eggløsning. Ved hjelp av en basal termometer er ikke mer komplisert enn å bruke en endetarmen eller muntlig termometer

Du trenger:.
Basal termometer.
Eggløsning diagrammet.


en.
Start kartlegging som helst i løpet av måneden. Hold termometer, diagram og penn ved siden av sengen slik at du ikke trenger å forlate sengen for å få det. Enhver aktivitet endrer lesing.
To.
Våkn opp til samme tid hver morgen. Spør mannen din eller et barn som er ansvarlig for å sørge for at du våkner opp til samme tid hver morgen hvis du har problemer med å våkne selv.
Tre.
Ikke delta i noen aktiviteter før sjekke temperaturen. Ikke engang gå på do før du har tatt din temperatur. Ikke spis, gå eller kjole.
Fire.
Sett termometeret inn i åpningen av skjeden og holde den på plass for tiden står på termometer din. En digital tar bare sekunder og noen glass termometre et par minutter.
Fem.
Hold glasset type termometeret opp til et godt opplyst område. Tallene blir skrevet ut slik at du kan se materialet som er brukt i glasset mot linjene på termometeret. Hvis du har en digital termometer, vil den vise deg temperaturen på en LCD-skjerm.
6.
Sett en prikk på kartet som viser dato og klokkeslett. Etter to måneder med å gjøre dette, ta med diagrammet til en fødselslege eller jordmor og be henne om å hjelpe deg å tolke dataene. Vær oppmerksom på at to måneder av data ikke kan være nok. Ikke bli motløs. Dette er en veldig god metode for å kartlegge din eggløsning å finne ut når du er mest fruktbar.

Tips og advarsler


 • Still inn alarm på samme tid hver dag fordi nærmere opphold deg til samme tid for å lese mer nøyaktig kartlegging.
 • Sjekk termometeret månedlige å kontrollere at den er kalibrert og dermed gi den riktige målingene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------