Stilling: helse > kolesterol >

hvordan kan du spore eggløsning når mensen ikke er regelmessig?

   Eggløsningen er utgivelsen av et egg fra en eggstokk. Under eggløsningen er når unnfangelsen er mest sannsynlig skje. Eggløsningen skjer rundt dag 14 i menstruasjonssyklusen for de fleste kvinner med en vanlig 28 dagers syklus, noe som gjør det enkelt å spore. Det er litt mer utfordrende for kvinner med uregelmessig periode for å spore deres eggløsning. Selv om tegn på eggløsning er subtile, kan de brukes til å spore eggløsning når syklusen er ikke regelmessig

Du trenger:. .
Eggløsningstest
Termometer.


en.
Mål LH (luteiniserende hormon) nivået i urinen med en over disk eggløsningen prediktor test. Testen vil komme med en pinne å dyppe i urinen din. Kroppen produserer LH hele måneden, og det er en økning i LH før eggløsningen. Når LH nivået overspenning, bør du eggløsning i de neste 24 til 36 timer. Dette kan variere for noen kvinner, så følg instruksjonene som følger med testen å tolke resultatene. Som eggløsning prediktor testene er kostbar, er det best å begynne testing rundt fem dager før din forventede eggløsning.
to.
Overvåk basal kroppstemperatur (BBT). Din BBT stiger på grunn av økning i hormoner som du har eggløsning. Ta temperaturen hver morgen før du står opp av sengen, med en basal kropp termometer. Dette er den mest nøyaktige form for digitalt termometer, og du kan få en til enhver apotek. Spill inn temperaturen hver dag på et diagram. Når du merker en økning i temperaturen din, mellom 0,5 og 1,6 grader, har du sannsynligvis eggløsning. Etter kartlegging for et par måneder, vil du forhåpentligvis lære å se mønstre i syklusen din for å vite når du er mest fruktbar.
tre.
Sjekk slimet i livmorhalsen hver morgen og ta opp strukturen og om det er en økning. Utflod kan øke under eggløsning og bli klar og elastiske, ligner rå eggehvite, ifølge Roger W. Harms, MD med Mayo Clinic. Hvis du kan strekke slimet et par inches uten å bryte, er du eggløsning. Etter eggløsning slim blir skyet eller ikke lenger være til stede.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------