Stilling: helse > kolesterol >

hvordan karakteren for en FSH score

  Follikkelstimulerende hormon (FSH) er utgitt av fremre hypofysen og stimulerer produksjonen av egg hos kvinner og sæd hos menn. Leger kan anbefale testing FSH nivåer i tilfeller av forsinket eller tidlig pubertet, å vurdere fertilitet, eller å diagnostisere hypofyse lidelser. Ifølge American Graviditet Association, i tilfeller av kvinnelig infertilitet, en FSH screening på den tredje dagen av syklusen din er en av de første testene som skal utføres for å etablere en baseline hormon nivå
en.
Skaff din postene som viser måleresultatene fra leverandøren din. På tidspunktet for testing legen din bør gi deg en dato for en oppfølging på din score.
To.
Finn de angitte normalområdet oppført på testresultater. Hver lab vil ha en gjennomsnittlig område som anses normalt. Bruk av disse vil gi deg den mest pålitelige indikator på hvordan poengsummen din sammenlignet med den generelle befolkningen.
Tre.
Sammenlign tallene til gjennomsnittet for demografiske å finne ut om de er høyere eller lavere enn gjennomsnittet. Hvis du ikke har lab gjennomsnitt, ifølge MedlinePlus, faller det gjennomsnittlige nivået for en voksen mann mellom 1,5 og 12,4 internasjonale enheter per liter (IU /L). Hunnene under menstruasjon viser gjennomsnittlig nivå nær 3,5 IE /L. Etter overgangsalderen disse nivåene stige til mellom 40-250 IU /L og under graviditet er nivået generelt for lav til å produsere en lesning.
Fire.
Identifiser sammen med leverandøren din den underliggende årsaken til høye nivåer. For kvinner med høyere enn gjennomsnittlig opplesninger, kan dette tyde eggstokksvikt, har polycystisk ovariesyndrom (PCOS) eller at overgangsalderen skjedde. Høye FSH nivåer i menn kan tyde på skade på testicular fungere som et produkt av sykdom, alkoholbruk eller medisinsk behandling.
Fem.
Identifiser sammen med leverandøren de underliggende årsakene til lavt FSH nivåer. Lave nivåer hos menn og kvinner kan tyde på at fruktbarheten har blitt rammet på grunn av kompromisser i hjernens funksjon eller hypofyse eller hypothalmic dysfunksjon.

Tips og advarsler


 • FSH testing er en screening verktøy og indikerer ofte behovet for ytterligere testing for å gjøre en endelig diagnose. Det er ofte utført i forbindelse med andre hormonelle screeninger.
 • Hvis du bruker hormoner eller p-piller, har nylig vært utsatt for stråling eller tar andre medisiner, kan alle disse påvirke testresultatene.
 • Blood trekker bærer muligheten for overdreven blødning, ørhet, blåmerker på injeksjonsstedet og infeksjon.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------