Stilling: helse > kolesterol >

verktøy for Kegel øvelser

   Bekkenbunnsmusklene støtter organene i nedre del av magen. Musklene kan bli svekket hos kvinner gjennom fertil, alder, overvekt og astma, slik at bekken musklene til å synke ned og trykk mot skjeden. Resultatet er ubehag og inkontinens. Hos menn er bekkenbunnen styrke noen ganger trengs etter prostata kirurgi eller for urinlekkasje. De Kegel treningsmål bekkenbunnsmusklene. I tillegg finnes det verktøy tilgjengelig for å hjelpe isolere og styrke bekkenbunnsmuskulaturen.

Vaginal Vekter eller Cones

Vaginal vekter er plast-dekket kjegleformede enheter som kommer i forskjellige størrelser. Produkter varierer i å ha en eneste kjegle, som inneholder utskiftbare vekter i ulike størrelser, til flere kjegler, hver utstyrt med en annen vekt. Vekter vanligvis karakter fra 20 gram til så mye som 95 gram. Kjegler settes inn i nedre vagina mye som du vil sette inn en tampong. Bekkenbunnsmuskulaturen er så strammet å holde membranen på plass. Som musklene øker i styrke, kan en tyngre vekt brukes, i likhet med styrketrening i andre muskelgrupper. Kjeglene også bidra til å identifisere hvilke muskler er under kontrakt.

Benwa Balls

Benwa Balls er en annen måte å gi vektet motstand mot kontrahering bekkenbunnsmusklene. er Den glatte runde kuler laget av metall --- slik at de er mer hygienisk enn noen metoder --- og vanligvis er hul med en vekt på innsiden. De er rett og slett inn i skjeden og musklene i bekkenbunnen kontrakt rundt dem. De kan brukes sittende, stående eller sittende på huk.

Spring-Loaded Resistance

I stedet for vekter, er våren enheten hengslete med utskiftbare fjærer mellom de to halvdelene. Det er satt inn vaginalt og strammet slik at den gir motstand når Kegel øvelsen er gjort, og våren er komprimert. Tyngre fjærer kan brukes som musklene blir sterkere.

Biofeedback

Biofeedback gir informasjon til deltakeren i hvor effektivt Kegel øvelsen blir utført. Sonder eller elektroder kan oppdage muskelsammentrekninger under Kegel trening og vise informasjon om styrken deres. Personen trening kan lære å bedre utføre øvelsene og måle sin effektivitet.

Elektrisk Stimulering

En annen måte å styrke bekkenbunnen er å bruke passive enn aktive sammentrekninger. Elektrisk strøm leveres gjennom sonder inn vaginalt eller rektalt, eller gjennom overflaten elektroder plasseres på huden. Strøm til bekkenbunnsmuskulaturen, stimulerer til en passiv sammentrekning. Dette hjelper hvis en person har problemer med å identifisere som muskel til kontrakt å gjøre Kegels skikkelig.

Magnetic Stimulation

Passive Kegel øvelser er også stimuleres ved å endre på magnetiske felt som induserer sammentrekning av bekkenbunnsmuskulatur. Deltakeren mottar behandling mens du sitter i en stol som har det magnetiske feltet teknologien innebygd i setet. Magnetisk stimulering hjelper med folk som er ute av stand til å gjøre Kegel øvelser på egen hånd, og er nyttig med geriatriske pasienter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------