Stilling: helse > kolesterol >

vitaminer for kvinners libido

   Som kvinner oppgi perimenopausal og overgangsalderen år, mange oppdager at deres libido tar en nosedive. "Jeg tror ikke en dag går når minst én pasient --- og vanligvis mer --- klager på at deres sex-stasjonen er å slippe av og ønsker å vite hva de kan gjøre med det, sier Laura Corio, MD, en gynekolog og klinisk instruktør på Mt. Sinai Medical Center i New York. Ta skritt for å sikre at kroppen får den riktige næringsstoffer for å støtte seksuell funksjon og opphisselse er nøkkelen til et tilfredsstillende, lidenskapelig sex livet.

Vitamin E

Vitamin E hjelper forsyne kjønnsorganene med tilstrekkelig oksygen. Det kan også påføres lokalt i skjeden for å hjelpe fukte vevet og øker følelsen, som en naturlig smøremiddel. Corio anbefaler å bruke vitamin E til skjeden flere ganger i uken for å unngå uttørking, selv om du ikke er seksuelt aktive.

B vitaminer

B-vitaminer tjene flere ulike roller i å stimulere og opprettholde kvinnelige libido. Vitamin B-6 hjelper kontrollere nivåer av prolaktin, et hormon som saboterer libido. Den regulerer også og balanserer nivåer av østrogen, reduserer irritabilitet og humørsvingninger vanlig i perimenopausal kvinner. B-1 støtter energiproduksjon og nerve overføring, noe som er viktig å øke sexlysten. B-3, brukte 30 minutter før seksuell aktivitet, kan forbedre blodsirkulasjonen, øker seksuell flush og intensiverer orgasmer.

Magnesium og sink

Magnesium fremmer sunn oksygenrikt blod strømme til musklene, fremme muskelstyrke og utholdenhet . Det hjelper også i metabolismen av karbohydrater og aminosyrer mens fremme avslapning. Sink bidrar til å bekjempe de negative seksuelle bivirkninger av stress ved å støtte sunn adrenal aktivitet. Det øker også immunitet og øker seksuell utholdenhet. Både magnesium og sink er også viktige i reguleringen av hormoner og stimulerende sexlysten.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer bidra til å bedre blodsirkulasjonen, forbedrer energi og ønske samtidig som det gir fuktighet til øynene, huden og vagina. Ifølge Sheryl Walters, kinesiologist, helhetlig utøver og grunnlegger av Younglivingguide. com, essensielle fettsyrer er byggesteiner for produksjonen av kjønnshormoner og lagring av vitaminer som forbedrer seksuell funksjon, for eksempel E, D og K. Essensielle fettsyrer finnes i flaxseeds, tang, spinat, gresskar og sesamfrø, og hvetespirer olje.

DHEA

Dehydroepiandrosteron, eller DHEA, er et hormon som produseres av binyrene som bidrar til å opprettholde libido hos kvinner. DHEA har evnen til å konvertere til østrogen og testosteron en gang inne i kroppen. Som en kvinne aldre, nivåer av DHEA reduseres, fører til lav seksuell opphisselse. Tar 50 mg DHEA per dag har vist seg å gjenopprette libido hos eldre kvinner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------