Stilling: helse > influensa >

barns hudproblemer

   Huden er den største og en av de viktigste organene i menneskekroppen. Våre huden beskytter våre indre organer samt regulere kroppstemperaturen. Barn ofte lider av hudproblemer forårsaket av arvelige, miljø eller kosthold. Enkelte hudproblemer som utslett er midlertidige, mens andre hudsykdommer som eksem kan vare i noen år, eller til og med en levetid. Barnas hud problemer kan bli veldig plagsomme fordi mange hudsykdommer som påvirker barn forårsaker smerte, kløe, rødhet og noen ganger arrdannelse.

Utslett

Mange utslett er forårsaket av skittent bleier eller allergiske reaksjoner. . Noen ganger barndommen utslett er brakt videre av en infeksjon i kroppen. Barn som har blitt vaksinert kan utvikle midlertidige utslett rundt øyelokkene. Dette er antatt å være forårsaket av en reaksjon på vaksiner, og det vanligvis blekner i tid. Alvorlig utslett bør bli sett på av lege.

Vitiligo

Vitiligo er en hud problem som forårsaker hvite flekker å dukke opp på huden. Denne huden kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og det er mer merkbart på mørkhudet barn. Hudfarge er bestemt av nivået av melanin i huden. Barn som er rammet av vitiligo mister melanin på enkelte områder. Denne huden kan også påvirke voksne.

Eksem

Eksem, også kjent som eksem, kan være mild til alvorlig. Noen barn kan oppleve en svak kløe, mens andre barn vil ha rå røde flekker over hele kroppen. Tilstanden forverres ofte av ting i kosten som for eksempel meieriprodukter og sukker. Fôring barnet sunn mat er bare ett av de store ting som kan holde flare-ups til et minimum.

Western Medicine Behandlinger

Mange ordinære leger bruker hydrokortison og andre medisiner for å behandle barn hud forhold. Hydrokortison er et steroid som kan ha dramatiske bivirkninger når det brukes i overkant over tid. Noen barn kan oppleve fortynning av huden eller en avhengighet av behandlingen. Lang tids bruk har også vært knyttet til fruktbarhet problemer i menn. Andre medikamenter som brukes til ulike hud problemer er Bactroban, Elidel og Nizoral.

Alternativ Medisin behandlinger

Mange naturopathic leger råder foreldre til å kaste bort steroid behandlinger og adresse problemet fra innsiden og ut. Barn er veldig sårbare og det er sikkert naturlig behandlinger som har vist seg å være effektive for barns hud forhold. Noen barn har hudproblemer skyldes kosttilskudd faktorer. Begrensning visse matvarer som nøtter, egg, godteri, har melkeprodukter og gluten er vist å hjelpe. Naturlig leger kan også bruke smøring havregryn baserte kremer og høye doser av vitaminer for å ta hudproblemer som eksem.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------