Stilling: helse > influensa >

hvordan å forberede seg på en influensa skutt

  

Influensasesongen-det er trygt å si ingen ønsker det. I stedet for å tilbringe tid gruer forestående influensa skutt, bruke den tiden mer produktivt å forberede vaksinasjonen. Forberedelse er nøkkelen til å spre den angst og forsterke din helse. Shots føre til angst i mange mennesker, og mens det er ingen magisk formel som vil gjøre en influensa vaksinering en morsom opplevelse, hvis du vier litt innsats og tid til å forberede for det, kan du i stor grad redusere stress

 


 

trenger du:
Multivitamin
Favoritt musikk
 


en.
Planlegge en avtale med legen din minst 2 uker i forveien. Hvis arbeidsgiveren din gir deg influensa vaksinering, finne ut så tidlig som mulig hvilken dato er planlagt. Det kan virke merkelig at du ville faktisk ønsker en strekning av tid mellom planlegging og mottak av influensa skutt, men det er metoden til galskapen. Hvis du bare har et par dagers varsel, er det mer sannsynlig å hoppe over eller avbryte skutt. En siste andre skuddet ikke gir deg muligheten til å forberede deg mentalt eller fysisk.
to.
Velg en lav-energi favoritt sang. Jazz, klassisk, easy listening eller åndelige sanger fungerer veldig bra. Gjør det en sang som du vil høre på slutten av hver dag for å slappe av. Bruk denne sangen på samme tid hver kveld, så du er forbereder for sengen.
Tre.
Boost kroppens immunsystem. Spør en betrodd apotek å anbefale en god multivitamin. Du kan også prøve å bruke melatonin om natten for å hjelpe deg å føle deg mer uthvilt hvis du føler deg engstelig, sammen med tøyningsøvelser eller yoga. Hvis du tar reseptbelagte medisiner for søvn, ikke legge noe over-the-counter rettsmidler eller kosttilskudd uten først å kontakte din lege.
Fire.
Reduser raffinert sukker og koffein i kosten . Hvis du vanligvis har en koffeinholdige drikke etter middag, bytte til en koffeinholdig drikke. Den koffein og sukker skape ustabilitet i energinivå og kan føre til at du føler deg nervøs. Få din kropp detoxed fra de fleste av disse vil hjelpe deg å slappe av før og under prosedyren.
fem.
Slapp av. Under ditt influensa vaksinering, er målet å være rolig. Bruk verktøyene du har gitt deg selv. Husker den sangen du har brukt for å roe deg om natten. Spenner musklene kan gjøre injeksjonsstedet mørere, så prøv å bevisst slappe av så mye som mulig.
6.
Bruk et kaldt omslag for 10 til 15 minutter om gangen hvis du har ømhet etter skuddet.
 

Tips og advarsler


 

  • Unngå å diskutere din vaksine med andre. Du trenger ikke detaljer om av tidligere erfaringer som du prøver å roe ned egen angst.
  • Unngå så mye unødvendig stress som mulig fram mot vaksinen din.
  • Hvis du har rødhet, hevelse, feber eller andre viktige bivirkninger, kontakt lege umiddelbart. Bivirkninger er sjeldne, men kan skje.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------