Stilling: helse > influensa >

hvordan å forberede seg til fødselen av et barn med Downs syndrom

  Nå som test-resultatene har testet 100% positivt for Down syndrom, er det på tide å forberede deg og din familie for ankomsten din bunt av glede. Husk at kunnskap er alt og jo mer du vet jo mindre uforberedt du vil føle når han /hun kommer

Du trenger:.
Positiv test for Down syndrom
.
Tid for å studere.
Familie og venn support.
.


en.
Du er sannsynligvis kommer til å føle at du ikke kan gjøre dette, at ditt liv og livet til familien din vil forandre seg for alltid. At du er uforberedt på kamp med å oppdra et barn med en funksjonshemming. Hvis du føler deg overveldet snakke med legen din eller besøke en down syndrom lokal støttegruppe, forstår de hva du går gjennom.
To.
Gjør deg klar for baby på samme måte som andre barn, er de barna først. Mange vil si, du har en down syndrom barn, er det opp til oss foreldre å bidra til fellesskapet forstår at våre barn ikke er en vandrende funksjonshemming, men et barn med funksjonshemming.
tre.
Start får tykk hud, så mye som folk vet om Down syndrom, noen fortsatt ser dem som noen skal synes synd om. 40 år siden Barn med Down syndrom ble satt på institusjoner rett etter fødselen, vi går fremover, men det tar tid. Jeg ble fortalt at hvis jeg ber hardt nok min tro vil kurere barnet mitt, jeg bare sa takk og gikk videre.
Fire.
Mest sannsynlig er det at barnet skal bo på sykehuset i en stund. Mange barn med Down syndrom er født med hjerteproblemer, har litt problemer med inntrekking på grunn av lav muskeltonus. Det vil virke som du vil aldri få dem hjem, men henge der mamma, vil de komme dit.
Fem.
Hvis barnet ditt har problemer med hjertet, han /hun kanskje kommer hjem på oksygen i mange måneder, i hvert fall frem til barnet er gammelt nok til å ha kirurgi for å rette på hjertet problemet. Barnet kan også utvikle reflux, søvnapné grunn av lav muskeltonus og pulmonal hypertensjon. De kan ha mange øreinfeksjoner, studere alt du kan i forhold til dette problemer.
6.
Babyer med Down syndrom er akkurat som alle andre babyer, de ønsker å bli holdt, elsket , matet, skiftet og fremfor alt akseptert. Jeg har en tatt et dikt som heter «trosbekjennelsen til babyer med Down syndrom" husker det, det vil hjelpe deg på veien.
Mitt ansikt kan være forskjellig
Men mine følelser samme
jeg ler og jeg gråter
Og jeg stolte på mine gevinster
jeg ble sendt hit blant dere
å lære deg å elske
Som Gud i himmelen
Ser ned fra oven
Til Ham Jeg er ikke annerledes
Hans kjærlighet kjenner ingen grenser
Det er de som er her blant dere
I byer og tettsteder
Det dømme meg etter standarder
Den mannen har meddelt
Men denne familien jeg har valgt
Vil hjelpe meg i gang
For jeg er en av de barna
Så spesiell og få
Det kom her for å lære
Det samme leksjoner som du
At kjærlighet er aksept
Det må komme fra hjertet
Vi har alle samme formål
Selv om ikke det samme start
Herren gav meg liv
Å leve og omfavne
Og jeg vil gjøre det som du gjør
Men i mitt eget tempo

Tips og advarsler


 • Det blir tøft, vil du bli sliten og noen ganger du lurer på hvordan du skal gjøre det.
 • Fortvil ikke at ekstra kromosom er sjarm og kjærlighet.
 • Ha det gøy med babyen din, vil du se hvor fantastisk de er.
 • Bli kjent med alle barnets spesialister, vil du få se dem hvert år.
 • Avhengig av ditt barns helse, må forberede seg til å gjøre flere turer i året for å holde på toppen av ditt barns helse.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------