Stilling: helse > influensa >

hvordan komme over influensa raskt

  Ingen liker å være syk, spesielt med influensa. Dessverre under influensasesongen influensa går rundt, og det er en god mulighet for at du skal fange den. Når du gjør, her er noen ting du kan gjøre for å lette din tilstand og komme over det raskere

Du trenger:. .
Flu
Vann.
A Bed.
Multivitamin.


en.
Ring i syke på utbruddet av influensa. Ikke vent til du influensa er i full effekt, i stedet ringe inn syk og ta en fridag så snart du føler utbruddet av influensa. Du vil starte gjenopprettingsprosessen tidligere, og dramatisk redusere levetiden på influensa ditt.
to.
Bo i sengen. Når du har influensa, bør du være i seng mesteparten av tiden hvile. Den eneste aktiviteten du bør gjøre er å komme opp å gå til toalettet, får mat eller vann, eller lesing i sengen. La kroppen gjøre jobben sin, og kjempe mot bakterier.
Tre.
Få masse søvn. Sleeping er den viktigste aktiviteten for en rask gjenoppretting influensa, og jo mer du sover, jo raskere vil du gjenopprette fra influensa din. I tillegg, vil du ikke føle deg dårlig mens sover!
Fire.
Ta en multivitamin. Mens du har influensa, vil du sannsynligvis ha liten matlyst, så sørg for at du får en vitamin for å hjelpe kroppen din får alle sine vitaminer og mineraler. I tillegg, å drikke appelsin juice og andre høyt vitamin C matvarer hjelpe immunforsvaret.
Fem.
Drikk mye vann. Du trenger ikke å spise hvis du ikke er sulten, men du bor hydrert er viktig å hjelpe kroppen din bekjempe influensa.

Tips og advarsler


 • Noen mennesker "svette ut" å ligge i sengen i flanell PJs med dekslene trukket opp.
 • Rens ditt hjem i og etter influensa, slik at du ikke passerer rundt influensa og fange en andre bølge.
 • Tenk å få en influensa skutt under prime influensa sesongen.
 • Når tidkrevende vitamin C, husk at matvarer som appelsiner er mye bedre enn C-vitamin tabletter.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------