Stilling: helse > influensa >

hvordan komme over magen influensa uten å se legen

  Ingen liker å våkne opp midt på natten og ta en kjapp tur på do fordi magen influensa har angrepet dem. Hva er verre enn å ha magen influensa? Etter å ha magen influensa uten helseforsikring og ingen tid til å være ute av spillet for et par dager

Du trenger:. .
Pepto Bismol eller noe lignende, som Soothie fra Wal-grønne
Anti-Kvalme væske.


en.
Pass på å være å drikke rikelig med vann slik at du ikke får dehydrert. Det er ikke vanskelig å bli dehydrert når alt kommer ut av deg en eller annen måte.
to.
Ta Pepto Bismol som anvist på etiketten. Sørg for å fortsette å ta den hver 1 /2 time til time, avhengig av hvordan følelsen din. Noen ganger den første dosen er vanskelig å holde nede, men når du kan holde den første ned neste dosene er mye enklere.
Tre.
I tillegg til å ta Pepto Bismol ta Anti- Kvalme væske hvert 15. minutt. Dette bidrar med en følelse av kvalme og det hjelper også med å holde alt annet ned.
Fire.
Sørg for å få nok hvile. Alle har mye å gjøre hver dag, men når du er syk, og du prøver å presse den, kan det bare bli verre. Ta deg tid for å holde seg borte fra klasser eller arbeid. Jeg er sikker på at alle vil forstå hvorfor du ikke ønsker å være der.

Tips og advarsler


 • sove så mye som mulig og drikke så mye vann som mulig. Sleeping mens du prøver å ta disse medisinene på sine planlagte tider kan være hardt, så ta dem mens du er våken eller hver gang du våkner fra en lur. \
 • Denne metoden fungerte for meg, å være en £ 115 kvinnelige og jeg følte meg mye bedre etter hvile for dagen, og bruker disse legemidlene. Jeg var klar til å gå av 19:00 selvfølgelig hadde jeg allerede gått glipp av arbeid, men det ga meg tid til å ta opp mens jeg var våken.
 • Resultatene kan variere avhengig av alder, helse og immunforsvar.
 • Jeg er ikke lege nor jeg studerer til å bli en. Dette er akkurat hva jeg hadde observert samtidig ha et tilfelle av influensa magen og trenger en raskere løsning.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------