Stilling: helse > influensa >

hvordan man skal forebygge alkoholmisbruk

   Hvis du eller noen du er glad i sliter med overdreven alkoholbruk, kan det være skummelt og frustrerende. Du kan være bekymret for at problemet vil bli verre. Erkjennelsen advarselen tegn på alkoholmisbruk er viktig slik at tiltak kan iverksettes for å behandle problemet før det utvikler seg. Alkoholmisbruk kan være farlig og til og med dødelig, og bør tas veldig alvorlig. Hvis alkohol har tatt tak i deg eller en du er glad, få hjelp før det er for sent

Slik unngår du at Alcohol Abuse


en.
gjenkjenne tegn på alkoholmisbruk. Ved bruk av alkohol utvikler seg til misbruk av alkohol er det flere gjenkjennelige tegn. Fortsatt bruk av alkohol til tross for negative konsekvenser er en slik indikator. Juridiske problemer knyttet til drikking, som å få en DUI, samlivsproblemer forårsaket av drikking, og yrkesmessige problemer forbundet med å drikke, slik som å få sparken for manglende arbeid når du var hengt over er eksempler på når negative konsekvenser resultat fra å drikke. Fortsatt bruk til tross for disse konsekvensene bør signalisere et problem. Unngå viktige forpliktelser som jobb og skole for å drikke er et annet tegn på trøbbel. Bruk av alkohol i farlige innstillinger, som å kjøre eller mens omsorg for barna, er også et tegn på at alkoholbruk har kommet til misbruk.
To.
Kjenn din triggere. Det er mange grunner til at en person drikker. Mange bruker alkohol for å slappe av eller stresse ned. Andre bruker det som en mestring mekanisme, mens andre bruker det recreationally eller for moro skyld. Det er viktig å forstå grunnen til at du bruker alkohol for å avgjøre om alkohol har blitt et problem. Hvis drikking oppstår som en måte å flykte fra problemer eller som en måte å håndtere smertefulle følelser, risikerer du å utvikle et alkoholproblem og bør søke hjelp til å håndtere disse følelsene.
Tre.
Unngå høy-risiko områder. Hvis du er klar over at det å drikke er blitt et problem, er det nødvendig å unngå at høy-risiko områder. Hvis du stopper ved baren hver dag på vei hjem, må du kanskje ta en annen vei hjem. Dersom din beste venn dukker opp hver fredag med en flaske vin, kan det hende du må endre planer og møtes på en kafé hvor alkohol ikke serveres. Mange ganger er det nødvendig å endre vennskap og endre mønstre, slik at du kan unngå at høy-risiko områder.
Fire.
Finn en annen stikkontakt. Det er ikke nok å bare slutte å drikke;. Det er viktig å finne en annen stikkontakt som kan tjene det samme formålet. Hvis alkohol er en rekreasjon for deg, prøve å ta opp en ny sport i stedet. Hvis det er en mekanisme mestring, prøv å bruke teknikker som journaling som en måte å takle følelsene dine. Finn noe nytt å komme med på å ta plassen til drikking. En sunn stikkontakt sikrer deg fylle tomrommet tidligere fylt med drikke.
Fem.
Be om hjelp. Hvis du finner ut at alkohol problem er for vanskelig å håndtere alene, kan det hende du trenger for å få profesjonell hjelp. Det er rådgivere som kan hjelpe behandle alkoholproblemer. Polikliniske og innlagte pasienter rusmisbruk programmer er tilgjengelige avhengig av nivået på din avhengighet. Delta i støtte grupper som Anonyme Alkoholikere, slik at du kan dra nytte av råd fra andre som har behandlet lignende avhengighet. Profesjonell hjelp kan være svaret du er ute etter å behandle dette problemet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------