Stilling: helse > influensa >

hvordan ta ansvar for din helse omsorg besøk under svangerskapet

  Graviditet er en kort, (men tilsynelatende langt!), Fysiske, følelsesmessige og psykologiske opplevelse. Helsen til barnet vårt og oss selv er i våre egne hender, og kan ikke tas for gitt. Dette er en enkel steg for steg guide for å ta mer ansvar for helsetjenester i løpet av denne dyrebare og delikat tid

Du trenger:. .
Notisblokk og penn MobiltelefoniKalender.
Litt Courage.
Joy for å utvikle baby!.


en.
Ta notater og oppmerksomhet under ditt besøk. Legen vil ofte gi deg råd og instruksjoner svært raskt, ikke stole på hukommelsen alene! På mitt siste besøk, skulle jeg ha en ultralyd. Jeg hadde skrevet det ned hjemme etter forutgående besøk. Men, la jeg merke til vi ble satt i sonogram rommet. Jeg nevnte det til legen min og han var enige om at de hadde gjort en feil. Vi fikk vår ultralyd.
To.
Hvis du har ventet mer enn 30 minutter for avtalen, og du var på tide, gå til resepsjonen og spørre om hva som skjer. Etter å ha ventet en time på ett besøk, gikk jeg opp til den fryktede resepsjonen og spurte om forsinkelsen. Jeg ble fortalt at de var "stablet opp" og at det ville være en annen time! Jeg bestemte meg for å planlegge, skrev et notat til kontorsjef og legen, og det har aldri skjedd med meg igjen. Men husk å være høflig. Du ønsker ikke å være målrettet neste gang, kommer dårlig oppførsel ikke hjelpe din sak!
Tre.
Følg instinktene dine! Hvis noe ikke føles eller høres rett spørre eller legen din. Med mitt første barn, jeg nesten abortert tidlig. Min Obstetrikk og gynekologi på den tiden fortalte oss til å "bare gjør det du vanligvis gjør" (som inkluderte jogging), min mann og jeg bestemte meg for at mindre ble mer og utvekslet våre jogging for lette turar. Min slekt blødning stoppet helt og min sønn ble født med liten hendelse. Husk, det er ingen replay i fødselen prosessen.
Fire.
Del dine tidligere birthing erfaring eller historie med legen din. Ikke anta at han eller hun har lest notatene. Det er utrolig for meg hvor mange detaljer de savner. Tenk på det, hvis du hadde en episiotomi i din siste erfaring, skulle ikke du minne legen din? Hvis du hadde høyt blodtrykk, savnet en keisersnitt av minutter eller noe annet som er viktig, bør de bli fortalt om det. Ingen vet hva du gikk gjennom bedre enn deg.
fem.
legen din hva du ønsker eller trenger fra fødselen erfaring. Det tillater dem å kjenne deg bedre og se deg som menneske og ikke bare en annen avtale. Den vil også vise deg hvordan medfølende og koblet legen din er. Hvis de ikke svarer godt til behovet for å dele denne informasjonen, hvordan vil de bli når du er i smerte eller i et kritisk øyeblikk fødsel?

Tips og advarsler


 • Lær deg selv og kjøpe eller låne bøker, besøker nettsteder og spør vennene dine. Så ofte våre venner har hjelpsomme tips i løpet av denne tiden. Ikke forvent at du skal vite alt.
 • Finn en erfaren Obstetrikk og gynekologi. Dette er ikke tiden for veldedighet eller en rookie!
 • Jeg er en mor, og har en doktorgrad i psykologi, men jeg er ikke en lege. DO lytte til de profesjonelle-sjekk med andre eksperter på området dersom opplysningene eller forslaget ikke høres rett til deg. De fleste Obstetrikk og gynekologi's er sanne engler i sitt yrke, og virkelig kjenner sine ting. Som mange av oss, de bare kan bli overarbeidet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------