Stilling: helse > influensa >

lungebetennelse symptomer hos barn

   Lungebetennelse er en lungeinfeksjon som kan være svært farlig, spesielt hos babyer. Å være oppmerksomme på symptomene kan bidra til å forhindre den fra alvorlig skade barnets helse

Identification

Lungebetennelse kan være forårsaket av bakterier eller virus som forårsaker væske til å bygge opp i lungene. Legene diagnostisere lungebetennelse gjennom brystet x-stråler, blodprøver og lytter til brystet.

Time Frame

Ifølge WebMD, lungebetennelse symptomene kommer brått på voksne og barn, ofte etter eller under en øvre luftveisinfeksjon som influensa eller forkjølelse.

funksjoner

En dyp hoste, ofte produserer sputum er den vanligste symptomet. Breathing er vanligvis kompromittert på noen måte. Åndedrag kan være svært raske, grunne eller føre til at musklene rundt ribbeina å trukket innover med hvert åndedrag.

Effekter

Symptomer kan også omfatte feber og frysninger, brystsmerter som blir verre med dype åndedrag, oppkast og magesmerter . Lider kan også ha redusert aktivitet og redusert appetitt.

Forebygging /løsning

Pass på at du holde deg oppdatert på alle barnets vaksiner, som de kan forhindre at enkelte former for influensa. Og, selvfølgelig, håndvask og unngå andre med sykdommen kan bidra til å forebygge lungebetennelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------