Stilling: helse > influensa >

tidlige symptomer på voksen debut diabetes

   Voksen Onset Diabetes kan drastisk endre en persons livskvalitet. Hvis pre-diabetes ikke oppdages gjennom blodsukkeret tester, kan andre symptomer satt i som kan forstyrre noens liv enten litt eller alvorlig. Uavhengig av nivået på effekten, men noen opplever disse symptomene bør se deres lege i håp om å fange, og muligens reversere, voksen debut Diabetes eller hindre utvikling av andre skader som kan forårsake disse symptomene.

Forhøyede Blood Sugar

Voksen Onset Diabetes, ofte referert til som type 2 diabetes, vanligvis produserer symptomer hos personer eldre enn 45. Ifølge EMedicineHealth. com, er mer enn 90 prosent av diabetikere kategorisert som type 2 diabetikere. Selv om en rekke symptomer er relatert til type 2 diabetes, er nøkkelen indikatoren et blodsukker som er høyere enn normalt, men ikke så høyt at det er kategorisert som diabetiker. Heldigvis, kan blodsukkernivået bli senket med riktig kosthold og mosjon, så vekttap kan utsette eller, i noen tilfeller forhindre utbruddet av type 2-diabetes.

Vekt Endre

Mange voksne som vil utvikle type 2 diabetes ytterligere sin sykdom ved å spise en betydelig og unproportionate mengden av enkle karbohydrater, som inneholder betydelige mengder sukker. På grunn av dette, mange voksne med type 2 diabetes er overvektige, som overdreven enkle karbohydrater er ikke en del av et sunt kosthold. Når Type 2 Diabetes setter inn, kan kroppen bli motivert til å forbruke mer, så personer med denne tilstanden skiller ut og produsere mer insulin, som stimulerer appetitten. Ironisk nok, er uforklarlig vekttap også et symptom på Type 2 Diabetes, som noen diabetikere kan ikke behandle 100 prosent av kaloriene de forbruker. I stedet kaster de disse kaloriene, vanligvis fra sukker, i urinen.

Endring i Fluids

Fordi de er utskillende overdreven insulin, spiser mer og håndtering av disse kalorier gjennom urinen, voksne som utvikler type 2 diabetes kanskje merke til at de urinere mer enn de pleide. Dette er fordi kroppen prøver å kvitte seg med den ekstra sukker eller kalorier, at det ikke kan behandle gjennom urinen. Overdreven urinering, derimot, kan føre til dehydrering, og dermed, sterk tørste, to flere symptomer på type 2 diabetes.

Fatigue

Personer som opplever de tidlige stadiene av type 2-diabetes er ofte sliten, som deres kropper fungerer ikke så effektivt som de burde, fordi de ikke klarer å utnytte glukose som en kilde til drivstoff. I stedet bruker kroppen fett som brensel, ifølge EMedicineHealth. com, som brenner opp mer energi og resultater i følelser av utmattelse. Den blodsukker "krasj" som resultat av å spise altfor mange enkle karbohydrater kan også føre til tretthet, selv om en diabetiker kropp ikke kan svare på disse karbohydrater på samme måte som en normal person's ville.

Infeksjon

Type 2 Diabetes kjennetegnes av høyt blodsukker, og høyt blodsukker forhindrer hvite blodlegemer fra å beskytte kroppen mot bakterier og sykdommer som kan oppstå fra døde vev og celler å få lov å forbli i kroppen. Den ekstra bakterier og tilstedeværelse av døde celler betyr at det er betydelig vanskeligere for kroppen å helbrede fra en skade eller bekjempe en infeksjon. Bakterien kan også føre til felles infeksjoner, for eksempel gjær, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Alle som opplever dårlig healing eller repeterte infeksjoner bør sjekke med sin lege for å finne årsaken.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------