Stilling: helse > influensa >

hvor å komme forbi en intestinal influensa eller virus raskt

  Når en intestinal influensa eller virus treff og trekke flere uttrykk, men det kommer ut begge ender så får fritak som raskt som mulig er et must. Dehydrering er en av de viktigste bekymringer og eliminere hva viruset har å spise er den andre. Nei jeg er ikke lege, men disse enkle trinnene fungerer
en.
Det første du trenger å gjøre er å gjøre din favoritt type jello. IKKE LEGG noe frukt eller andre faste matvarer til jello eller du vil bli kjemper en tapende kamp. Det siste trinnet vil fortelle deg hva du skal gjøre hvis du prøver å stoppe et virus i et spedbarn eller småbarn fortsatt på flasken.
To.
For det andre steget forplikte seg til å gjøre det tredje trinn for de neste tjue fire timer. Klart det høres ut som en lang tid, men mest sannsynlig vil du sover det meste av det bort, og en dag er bedre enn to uker med smerte
tre.
Consume annet enn jello og vann (ikke flavored eller forbedret vann) over de neste tjuefire timer. Vannet vil holde deg hydratiserte og Jello vil sette diar¨¦ og andre plager i sjakk.
Fire.
For en pjokk eller spedbarn fortsatt på flasken rett og slett legge en teskje av jello eller to til en 8 unse flaske vann. Rist godt og server. Hold tjene dem så ofte som barnet vil ta, slik at de forblir hydrert. Du kan også være lurt å holde litt bleie utslett salve på hånden som du mest sannsynlig kommer til å kjøre inn i dette problemet og gjøre barnet så behagelig som mulig kan gi deg noen hvile også.
fem.
Når du har alt under kontroll og du begynner å ta fast føde igjen på den andre dagen bare bruke sunn fornuft og ikke spise en haug med ting som enten ville opprørt magen eller overspise incase viruset er fortsatt dveler rundt og leter etter noe å spise.

Tips og advarsler


 • Som sagt jeg er ikke lege, men dette fungerer virkelig. Hvis du føler deg mer komfortabel så sjekk med legen din. Jeg er sikker på at de vil være enig dette er en god metode for raskt å sette viruset under kontroll.
 • Hvis du ikke har mye erfaring foreldrerollen du bør huske på at det alltid er andre årsaker til hvert problem og du bør bruke sunn fornuft når du adresserer behovene til et lite barn. Høy feber, etc. . . kan være tegn på andre problemer, og sikkerheten til barnet ditt bør alltid komme først.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------