Stilling: helse > influensa >

hvordan å desinfisere etter at influensa har besøkt

   Etter et familiemedlem har hentet inn den onde lille djevelen kjent som influensa spiren du trenger å desinfisere hjemmet for å holde fra passerer det rundt. Prøv disse enkle, små, tidkrevende, men lite tips for å holde huset influensa bakterie gratis

Du trenger:.
Lysol
Klesvask vaskemiddel.
tepperengjøringsmaskin.
air purifier.


en.
Klesvask.
Ta en dag til å gjøre alt tøyet. Stoffet på klær kan huse mange bakterier og influensa viruset kan leve i stoff i lang tid. Hvis du har hatt en haug av klesvask venter, la det vente noe mer.
to.
skifte og vaske sengetøy.
Mens du sover, gni deg ansiktet og kroppen hele deksler og puter på sengen. Hvis disse tingene har kommet i kontakt med bakterie, vil de må renses umiddelbart å holde fra å passere influensa rundt.
Tre.
Vakuum Alt.

Bruk støvsuger for å rense madrasser, tepper og gardiner. Bruk også støvet børsten av vakuum din på hardt underlag før desinfisering dem. Dette vil også hjelpe å bli kvitt noen av de ekle tingene som bor i madrassen.
fire.
Shampoo tepper.
Du vil sørge for at du trekker ut alle de stopper. Noe sted som kimen kan leve, ønsker du rent. Har en gang over på teppene selv om de ikke trenger det. Det ville være en god idé å gjøre dette på møbeltrekk din også.
Fem.
Tørk hardt underlag.
Clorox desinfiserende servietter er stor for alle harde flater, unntatt glass. De dreper 99% av bakterier, og forlater huset smelling flott!
6.
Spray Lysol!
Lysol har eksistert i mange år og kommer i mange forskjellige dufter . Spray i hvert rom i huset ditt. I bilen også hvis det har vært i kontakt med spiren.
7.
Få Air purifiers!
Hvis du kan, få luft purifiers for minst det sentrale rom i ditt hjem. Dette er en fin måte å bli kvitt din luft av influensa virus og andre bakterier.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------