Stilling: helse > influensa >

hvordan å løfte humøret

   Å være lykkelig krever å bli kvitt stress, og som de fleste mennesker har en tendens vi til havn i vårt sinne . . . her er noen tips for å få den av deg jukse og få deg i bedre humør

Du trenger:.
Ulykkelighet .
villige til å være lykkelig.


en.
Prøv å skrive ned dine tanker om hvordan dagen gikk-inkluderer tider som gjorde deg stressa, samt ting som gikk bra . Ved å gjøre dette kan du se tilbake og se hva som virkelig setter deg selv av, på den måten du kan forberede før det skjer igjen.
to.
også starte din kropp på en øvelse plan, gjør dette kan gjøre deg healhier og ser bedre, men det kan også styrke tankene dine og få deg til å føle deg vel etter du er ferdig. Det er en flott måte å lindre frustrasjon.
Tre.
Gå i forveien og lytte til dine favoritt toons. Mens rengjøring, matlaging, løper ærend eller trene slå på musikken og la det flyte. Det kan virkelig øke din lykke og bringe sinnet rolig.
Fire.
En annen stor tips er å prøve å distrahere bort fra det ailes deg. Det kan være din favoritt hobby, gjør noen rengjøring, matlaging eller bare leker ungene ute . . . distraksjoner er viktigst, og du vil ikke tro hvor mye mer energi du har lagt inn at distraksjon snarere enn stresse deg ut.

fem.
slutt, prøve å ta en 15 minutters lur en gang om dagen, preferabbly i midten av ettermiddagen eller rett etter at du får fri fra jobb, kan de være stressende ganger mens du kjører ærend eller å ha en hard dag på jobben. Flere studier viste at kroppen bare trenger15 minutter for å gjenopplive oss selv, men jeg pleier å tenke vel 2 timers lur gjør utslaget:)
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------