Stilling: helse > influensa >

hvordan å utvide amming

  Fordelene ved amming er immeasureable. Det mange ikke vet er at jo lenger du ammer, jo mer nytte barnet vil høste. Det er vitenskapelig ganske utrolig hvordan Mother egne immunceller overføres til barnet som gir dobbelt beskyttelse. Det er mest gunstig å amme barnet ditt før fylte 2 eller utover. One fôring en dag vil gi dem den ekstra beskyttelsen mottatt fra denne biologiske løsningen å styrke og helse

trenger Du:
Breast Milk.


en.
Start amming på sykehuset. Ikke la sykepleierne å gi en flaske til babyen. Ikke gi opp å prøve og be om en amming konsulent hvis du har problemer. Amming er vanskelig i begynnelsen for mor og barn. Be partneren din til å observere og gi tips, siden de kan se hva du kan ikke.
To.
Amme utelukkende på etterspørselen etter de første 6 månedene.
Tre.

Etter seks måneder, begynner tørrstoff etter råd legen. Opprettholde en god breastfeeding tidsplan også. Du kan diskutere med legen din natt avvenning på dette punktet. Mange mennesker føler seg komfortabel fôring på forespørsel døgnet rundt i det første året.
Fire.
Etter ett år, kan du igjen ta beslutningen om å stoppe natten feedings eller fortsette. På dette punktet, gjør det som er komfortabel med deg. Hvis du begynner å avvenning, begynne langsomt. Ta bort en nighttime fôring av gangen. Ta en bort i 4-6 dager og så ta bort en annen.
Fem.
Jo lenger du spredt ut avvenning prosessen, jo lettere er det på kroppen og mindre smerter du vil føler. Ideelt sett bør avvenning prosessen forekommer over en en til to års periode.
6.
På to år eller eldre, kan du slippe ned til tre feedings en dag eller hva du er komfortabel med. Når barnet blir eldre og du ønsker å avvenne, ta bort ett avvenning av gangen. Denne gangen gi deg selv og barnet noen måneder i mellom for å justere.
7.
Du kan fortsette en en hver dag fu00F4ring så lenge du og barnet er komfortable. Denne gang om dagen fu00F4ring vil gi dem en kraftig dose av næringsstoffer og immunceller som vil holde dem trygge gjennom tidlige barneår. Kreft og hjernesvulst er praktisk talt ikke-eksisterende i barn som har blitt utvidet ammes. I resten av befolkningen har det økt 10%. Barn som er utvidet morsmelk er også tilsynelatende un-påvirkes (eller mindre påvirket) av allergi og astma, selv om det er i deres gener.
8.
Gjør forskningen. Mange leger er ikke klar over fordelene med utvidet amming fordi USA har gjort så få studier på det. Sverige og andre land har gjort omfattende forskning.

Tips og advarsler


 • Gjør det beste valget for deg. Amme før du og barnet er ikke lenger komfortabel med det.
 • Ikke gi opp! Amming kan være vanskelig, frustrerende og fysisk krevende. Det kan også gi deg liming, vekttap, og et friskt barn. Ingen sa oppdra barn var lett!
 • Alltid pumpe ekstra og lagre det i tilfelle du ikke kan gi barnet ditt morsmelk for en periode.
 • Det er en brystmelk bank som er tilgjengelig for barn i mors som ikke kan amme og adopterte barn. Det er verdt investeringen! Doner hvis du kan også!
 • Hvis du utvikler et bryst infeksjon, kan du fortsette å amme. Få en ny mening når en lege sier at du skal slutte å amme, og du ikke er klar.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------