Stilling: helse > influensa >

hvordan få nøyaktig informasjon om influensa og forkjølelse virus

  Det er en forbløffende mengde informasjon der ute bo bra i vinter kalde og Flu sesongen. Hvordan vet du hva som er hva. Vi er alle veldig travelt, spesielt på denne tiden av året, og trenger å vite sikkert hvordan du kan forhindre en infeksjon med en kald eller influensa, og hvordan du tar vare på oss selv og andre når infeksjoner skje. Med litt lekser, kan du arm selv mot denne vinter-tiden fiende

Du trenger:.
Nøyaktig informasjon om forkjølelse og influensa


1. .
FDA (Food and Drug Administration) har en artikkel om vinteren luftveissykdommer. Denne artikkelen vil fortelle deg forskjellene mellom forkjølelse og influensa, forebyggende tiltak, og behandling, inkludert hvordan å vite når du skal se din lege. Se FDA linken nedenfor.
To.
CDC (Centers for Disease Control and Prevention) har også informasjon om 2008-2009 Flu sesongen, komplett med informasjon om influensa vaksine, influensa sporing i hele landet, informasjon om sykdommen og forebygging, spørsmål og svar. Se CDC linken nedenfor.
Tre.
Sjekk med legen din om immunisering for influensa er riktig for deg. Dessuten ville dette være et godt tidspunkt å spørre om bestemte over-the-counter medisiner som ville være passende for deg å ta hvis du gjorde blir syk. Noen mennesker kan ikke ta visse typer over disk medisiner på grunn av kroniske sykdommer og /eller reseptbelagte medisiner de tar. Sjekk også med din lege om over-the-counter medisiner som er passende for barna når de er syke. Det har vært bekymring nylig om noen medisiner som ikke gis til barn.
Fire.
Sjekk med en farmasøyt om over-the-counter medisin produkter ønsker du kanskje å bruke hvis du får influensa. Ditt apotek vil også kunne fortelle deg om noen bivirkninger av disse produktene, og eventuelle interaksjoner som kan oppstå mellom reseptbelagte medisiner du er i dag og over-the-counter medisiner.
Fem.

Mange vil fortelle deg å ta urte-og vitamin produkter for å forebygge eller behandle sykdom. Vær forsiktig med disse, som studier har vist at mange mennesker faktisk kan overdose på disse produktene. Jeg er en sterk tro på naturmedisin, men trenger du å vite hva du gjør. Så gjør din forskning første. Ellers er god enkel ernæring sentrale i mitt sinn for warding seg med sykdommer som helst på året. Bare sørg for at du får nok frukt (spesielt sitrus om vinteren) og grønnsaker, protein og hele korn for å holde kroppen sterk og immunsystemet intakt. Det er en link under for "MyPyramid. gov "for informasjon om grunnleggende ernæring. Det er moro og enkelt å navigere.
Også har jeg tatt med en link til WebMD's informasjon om naturlige behandling for forkjølelse og influensa.

Tips og advarsler


 • Husk å sjekke med legen din dersom du blir syk med en respiratorisk virus, å vite hva symptomene vil garanterer et besøk til legekontoret.
 • Unn deg selv hvis du blir syk. En dag eller to med hvile, væske og god mat vil gå langt for å forkorte infeksjon, og vil også beskytte andre.
 • opp lageret med varer, mat, medisiner du trenger under influensasesongen, så du vil være forberedt dersom sykdommen slår til.
 • Suppe er fantastisk mat når du er syk, men sørge for å få lav salt supper, og supper uten MSG da dette kan føre til fortykkelse av slim sekreter og føre til en lengre sykdom.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------