Stilling: helse > influensa >

hvordan bli en sæddonor på en sædbank

  Tusenvis av infertile par må utføres på en sædbank hvert år for å oppnå sine drømmer om å bli foreldre. Unge friske menn kan være lurt å vurdere å bli sædgiver som en legitim måte å hjelpe andre samtidig tjene penger på samme tid. Mannlige studenter utgjør et betydelig antall av sæd givere på mange sædbanker. Hvis du er interessert i å bli en sæddonor for å hjelpe par i nød, lese denne artikkelen for å finne ut de grunnleggende kravene

trenger Du:
interesse for å lære de grunnleggende kriteriene for å være akseptert som en sæddonor søkeren i en sædbank.
.


en.
De grunnleggende kriteriene varierer noe fra lokalitet til lokalitet, men alle sædbanker inviterer menn fra alle etniske bakgrunn å anse som potensielle sæddonorer. Noen grunnleggende krav må være oppfylt, men.
To.
Disse kriteriene omfatter noen ganger høyde krav. (Med andre ord noen sædgiver krever sin sædgiver å være en viss høyde eller høyere. )
Tre.
Typisk aldersgrense på mange (men ikke alle) sædbanker er at sæddonorer må være hvor som helst 18-40 år gammel.
fire.
Det hjelper hvis du bor i nærheten av sædbank aktuelle, men det er ikke absolutt nødvendig ved alle anlegg.
fem.

De fleste sædbanker krever at deres sæddonor søkere dokumentere at de har tjent sine high school vitnemål. (Educational kravene kan variere noe fra sædbank til sædbank. )
6.
Noen sædbanker ber om at deres sædgiver forplikte seg til å være en del av programmet for et fastsatt tid ( for eksempel ett år, eller kanskje to).
7.
Sperm givere blir vanligvis bedt om å gi de ansatte på sædbanker med detaljert genetisk informasjon om seg selv og deres familiemedlemmer
8.

Alle sædbanker kreve at de sæddonor søkere å bevise at de ikke har noen alvorlige helsemessige forhold. Mer spesifikt, sædbanker vanligvis ikke akseptere søkere som har vært smittet med genital herpes, genital warts, hepatitt B, hepatitt C, HIV eller syfilis.

Tips og advarsler


 • Som en sæddonor, får du utbetalt forskjellige avgifter for forskjellige aspekter av tjenesten. For eksempel, får du utbetalt en viss avgift for din egen donasjoner. Også, i tilfelle noen sædbanker, hvis du verver en annen søker som også er tatt opp i programmet, kan du få et gebyr for å lage denne henvisningen. Du må høre med din lokale sædbank for å finne ut mer informasjon om deres spesifikke krav til søkere.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------