Stilling: helse > influensa >

hvordan finne pålitelig internett helseinformasjon

   Finne pålitelig internett helse informasjon kan være vanskelig. Denne artikkelen gir veiledning for tilgang til 2 internett kilder for pålitelig helseinformasjon

Du trenger:. .
Need for pålitelig internett helseinformasjon
.


en.
GÅ TIL WWW. HEALTHFINDER. GOV.
Dette nettstedet er en av de fremste offentlige nettsteder som gir omfattende sykdom og helseinformasjon. Det kompilerer tonn pålitelig helseinformasjon fra alle de ledende helse organisasjoner i USA.
To.
VELG sykdom eller tilstand av interesse.
Til venstre på skjermen, velger du linken "Finn tjenester og informasjon". Dette vil få opp en liste over alternativer. Klikk på "Finn en helseorganisasjon" og deretter "Søk etter navn eller Helse Topic". Du må deretter klikke på bokstaven i navnet på sykdom eller tilstand som du er interessert i å finne pålitelig informasjon om helse.
Tre.
Vise en liste med sykdom og PÅLITELIG HELSEINFORMASJON KILDER.
Når du har valgt sykdom eller tilstand av interesse, klikk på linken som sier "List gjennomgått web kilder". Dette vil gi deg en liste med linker som inneholder sykdom og helse informasjon som har blitt vurdert av eksperter på området.
Fire.
GÅ TIL WWW. NIH. GOV.
Dette er National Institutes of Health Website, en annen kilde til pålitelig helseinformasjon. Det er den primære Federal Agency for å gjennomføre og støtte medisinsk forskning. Klikk på linken på toppen som sier "Helse".
fem.
VELG sykdom eller tilstand av interesse.
Når du klikker på "Health" linken, vil du få en liste over hjelpeemner kategorisert etter tema som barn og ungdoms helse, kvinners helse, og menns helse. Temaer er også kategorisert alfabetisk. Bare velg den pålitelig helseinformasjon som du er interessert i.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------