Stilling: helse > influensa >

hvordan vi kan forbedre kvinnelig fertilitet naturlig

  Dessverre for noen kvinner, å bli gravid er ikke så lett som det for andre kvinner. Hvis du er en av de mange kvinner der ute som lider av sterilitet, være trygg på at det er mange ting du kan gjøre for å forbedre kvinnelig fruktbarhet naturlig

Du trenger:.
Sunt kosthold
Regelmessig mosjon.
Eliminering av dårlige vaner.


en.
Det beste du kan gjøre for å forbedre kvinnelig fertilitet naturlig er å spise et sunt kosthold full av ernæringsmessig balanserte måltider. Det er utrolig hvor forskjellige vitaminer og mineraler kan påvirke kjønnshormonene. Les "Fruktbarhet, Cycles, og Nutrition" av Marilyn Shannon for en mer inngående drøfting av hva slags mat du bør spise for å bedre fruktbarheten din.
To.
I tillegg til å spise et sunt kosthold, bør du også fokusere på å trene regelmessig for å holde seg fysisk form og i toppform. Men vær forsiktig med å over-trening. Du må ha minimum 20% av vekten din i kroppen fett for å ha normal fertilitet. Hvis du faller under dette nivået, kan du likevel ha perioder, men de er mest sannsynlig infertile sykluser. Spis sunt og trener regelmessig, men ikke overdriv. Moderasjon er nøkkelen hvis du ønsker å forbedre kvinnelig fruktbarhet naturlig.
Tre.
Hvis du ønsker å forbedre kvinnelig fruktbarhet naturlig, må du avslutte dine dårlige vaner, som røyking, drikking store mengder koffeinholdige drikker daglig, alkohol, ta narkotika, osv. Hvis du eliminere alle slike dårlige vaner, er du sannsynligvis se en plutselig økning i fruktbarheten din.
fire.
Hvis du lider fra mangel på eller altfor tykke slimet i livmorhalsen som er nødvendig for riktig fruktbarheten, kan det være lurt å vurdere å ta guaifenesin. Guaifenesin er et farmasøytisk produkt som vanligvis brukes i hostemiksturer å øke flyten av bronkial slim, og det ofte har samme effekt på slimet i livmorhalsen. Sjekk med ditt lokale apotek eller lege om hvilke konkrete produktet vil fungere best i ditt tilfelle, og finn ut informasjon for riktig bruk. Dette kan være akkurat det du trenger for å forbedre kvinnelig fertilitet naturlig i tilfelle din.
Fem.
Begynne å spore dine sykluser med eggløsning prediktorer eller vanlige metoder som brukes i naturlig familieplanlegging, som kartlegger din waking temperatur daglig, for å fastslå når du har eggløsning. Å vite hvilke dager er de beste dagene der det er enda mulig for deg å bli gravid vil hjelpe deg enormt. Fokus på å ha samleie på disse dagene, og du vil sannsynligvis finne deg selv gravid på kort tid. Dette er en fin måte å forbedre kvinnelig fruktbarhet naturlig.

Tips og advarsler


 • Et par andre tips som vil hjelpe deg til å forbedre kvinnelig fruktbarhet inkluderer naturligvis helt mørkere din soverommet om natten siden lyset påvirker balansen av hormoner i enkelte kvinner, redusere så mye stress i livet ditt som mulig, og begynne å forbedre din generelle helse ved å ta kosttilskudd.
 • Sjekk alltid med legen din hvis du har prøvd å bli gravide i 6 måneder til et år uten resultat. Du kan ha et alvorlig fruktbarhet problem som krever medisinering eller kirurgi.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------