Stilling: helse > influensa >

hvor lang tid tar det å bli gravid etter å ha brukt Ortho Evra?

  

Stoppe Ortho Evra

I følge Planned Parenthood, kan en kvinne bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plasteret frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken til den blir erstattet av en ny patch, kan en kvinne teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen man ikke erstatte det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de må forsvinne fra kroppen før den normale oddsen for å bli gravid avkastning. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i Cycle

En av fordelene ved fødsel-kontroll metoder som lappen, eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som p-piller, virker lappen på et tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner gis til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernes og kvinnen menstruates. Men når lappen er stoppet det kan ta opptil to måneder for kvinnens menstruasjonssyklus å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i savnet eller uregelmessige perioder, noe som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun vil være mensen og eggløsning, og dermed gjør det vanskeligere å bli gravid.

Hensyn

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner rådføre seg med lege før du tar lappen hvis de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse-ca 1 av 100-at en kvinne kan bli gravid selv mens riktig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid hvis en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og ta i et nytt plaster til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis lappen faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre lappen effektivitet, herunder Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av beslag, HIV og gjær infeksjoner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------