Stilling: helse > influensa >

hvordan å være en eggdonor

   Mange kvinner mellom 18 og 32 er kvalifisert til å bli eggdonorer for infertile par. Fordi høsting levedyktige egg fra kvinnens eggstokker er en svært tidkrevende prosess, er eggdonasjon godt kompensert. Hvis du er under økonomisk stress du kan tjene gode penger som et egg donor. Hvis du oppretter en historie med vellykket egg donasjoner, kan du være kompenseres enda mer hver gang du donere. Her er er trinnene du kan ta for å bli en eggdonor
en.
Du bør samle alle fakta om de fysiske og følelsesmessige komplikasjoner som kan oppstå fra donere egg. På den fysiske siden, før eggene kan høstes, må en kvinne ta mange fruktbarhet medisiner for å stimulere eggløsning. Effektene av disse fertilitetsbehandling kan ta år å avta. Også utvinning prosedyren kan potensielt skade din reproduktive organer, spesielt eggstokkene.
Emosjonell risikoer kan omfatte følelsen knyttet til unnfanget barnet. Noen egg donasjoner er åpne, noe som betyr at donor kan møte barnet, og noen er stengt. Det er valg av egget mottakerne.
To.
Etter at du har vurdert risikoen, er neste skritt å ringe fruktbarhetsklinikker i ditt område slik at de kan fortelle deg fremgangsmåten. Noen klinikker avtale direkte med egg givere, og noen går gjennom egg meglere. Hvis klinikker i ditt område går gjennom egg meglere, må du registrere deg med flere egg donasjoner databaser.
Tre.
Genetisk screening og detaljert helse spørreskjemaer maur testing er standard i eggdonasjon prosess. Etter screening prosessen du ikke kan anses egnet for eggdonasjon. Hvis dette er tilfelle, så ikke ta det for personlig, er mange friske kvinner funnet å bære recessive gener for genetiske sykdommer.
Fire.
Hvis du er godkjent til å være en eggdonor, Det er obligatoriske fruktbarhet behandlinger og rådgivning økter du må delta. Gjennomsnittlig utbetaling for første gang eggdonorer er $ 4000. Hvis du har båret barn, eller dine tidligere donert egg har ført til en sunn baby, kan erstatningen bli mer.
fem.
Etter at du har donert egg, bør du planlegge gynekologiske og fruktbarhet sjekk ups å overvåke enhver sent å utvikle komplikasjoner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------