Stilling: helse > influensa >

hvordan bli en fødsel partner

  Det kan være en stor ære å bli spurt av en forventningsfull mor å være hennes fødsel partner. Men det er også et stort ansvar. Foruten å angi fremdriftsplanen rundt babyens leveringsdato, må du ta forberedt svangerskapskurs med mor, hjelpe henne forberede henne liggetid og samle alle sine viktige medisinske opplysninger i tilfelle en nødsituasjon
en.
Ta en forberedt fødsel klasse med forventningsfull mor. Disse klassene er vanligvis tilbys via ditt lokale sykehus, klinikker og noen ganger Planned Parenthood. Valg skal være tilgjengelig for å ta kveldskurs en gang i uken i ca 6 uker eller i to lange økter i helgene. I forberedt fødsel, vil du lære mange viktige detaljer om fødselen og hensikten med en fødselen partner i arrangementet. Pusteteknikker, arbeidskraft positurer, medisinsk informasjon og birthing planer blir diskutert.
To.
Hjelp forberede sykehuset poser for mor og nye baby. Mors posen bør inneholde klær å ha på hjem fra sykehuset, samt toalettsaker elementer som ansikt vask, kropp såpe, tannkrem og en tannbørste, og til og med makeup. Alt moren kanskje trenger å føle deg hjemme under oppholdet i sykehuset skal være med.
Tre.
Inkluder elementer for barnet i samme pose som for mor, eller lage en egen bag bare for baby ting. Dette bør omfatte klær for barnet å bære hjem fra sykehuset, en smokk, bleier, tepper, luer og sokker.
fire.
Sett opp din framdriftsplan, slik at du kan være "på vakt" for når mor går inn i arbeid. Selv om den vordende mor blir indusert på en bestemt dato, du vet aldri om hun kunne gå inn i arbeid uventet. La veileder og medarbeidere vet at du en birthing partner, den forventede forfallsdatoen for barnet, datoen for en induksjon hvis en er planlagt og eventuelle helsemessige bekymringer som kan føre til at babyen blir født tidligere enn forventet datoene.

fem.
Ha en liste over viktige personer å kontakte når mor går inn i arbeid, og når hun føder. Har også viktige, beredskap informasjon på hånden i tilfelle du blir bedt om det. Har noen viktig medisinsk informasjon om forventningsfull mor og hennes baby. Hvis moren ikke er i en tilstand å gi henne medisinsk historie til en lege eller sykepleier, må du være i stand til å gå opp og gi ut det detaljer de trenger.
6.
Diskuter fødselen plan med forventningsfull mor, og sørg for at du kjenner alle hennes ønsker i forhold til medisinering, levering og etterpå. Hvis hun ikke ønsker en episiotomy når som helst, må du kanskje være den som releer som til legene som gjør leveransen. Hvis hun vil ha en epidural, sørg for at hun får det i tide.
7.
Bli med forventningsfull mor gjennom hele leveransen. Hold fokus på henne. Mange sykepleiere og leger vil være i fødestua og fokusere på barnet, så du må holde fokus på moren. Hold hånden, minner henne å puste, gni henne tilbake hvis nødvendig og snakke med henne så mye hun vil tillate deg å. Når arbeidsmarkedet blir smertefullt og intense, vil du bli mor er fokuspunktet, og det er viktig at hun aldri miste av syne du eller tror du har forlatt henne. Hvis ting må gjøres utenfor fødestua, send noen andre til å ta vare på dem slik at du ikke er borte fra moren selv for et par minutter.
8.
Etter levering, opphold med den nye mor og barn så lenge de trenger deg. Du kan være nødvendig å gi medisinsk informasjon for dem begge, spesielt hvis mor ikke er i riktig stemning til å huske detaljer, eller gi informasjon. Den nye moren, kan også trenge deg som en følelsesmessig prøvestein stund å bli vant til å være en ny mor, og det er din jobb å gjøre henne føle deg så komfortabel og sikker som mulig i de første minuttene og timene av hennes nye liv som forelder.

Tips og advarsler


 • Mange fødestuer har DVD-spillere og CD-spillere tilgjengelig, så når du pakker sekkene for sykehusopphold, med noen filmer å se og /eller musikk til å spille mens du venter på arbeidskraft til å virkelig begynne å spille eller å fokusere på under fødselen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------