Stilling: helse > influensa >

hvordan du skal gå inn i arbeid

  Går inn arbeidskraft er noe som kroppen din ikke naturlig, men noen ganger vil folk vite hvordan du går inn i arbeid fordi barnet er forfalt og de er bekymret, eller kanskje bare lei av å være gravid! Mens det er ingen måte å garantere at du går inn i arbeid, er det ting å gjøre, som ifølge enkelte mennesker, kan hjelpe prosessen sammen

Du trenger:. .
Resten
isen.
komprimering.
høyde.
valgfritt varmt bøtte med vann for kontrast bad.
ess wrap for komprimering.


en.
Hvis du prøver å gå inn i arbeid, gå en tur. Jeg gjorde dette med begge mine (forfalte) barn, og det fungerte begge ganger. Dessverre, kan gå en lengre tur gjøre deg lei før du begynner arbeidskraft. Jeg gjorde dette i kveld. Hvis jeg skulle prøve det igjen, ville jeg gjøre det i morgen, så jeg ville ikke være så sliten når arbeidsmarkedet i gang!
To.
Spis litt sterk mat, spesielt mat som inneholder spisskummen. Grunnen til dette kan noen ganger arbeidet er fordi det stimulerer tarmen spor kan føre til at du går inn i arbeid i nærheten av den tiden når den er klar til å begynne nå.
tre.
Inviter en venn du ikke har sett i lang tid til å komme og besøke dere, eller delta på fødselen. Hvis du tror du vil ha et par dager for å "ta igjen på gamle tider" vil du går inn i arbeid, slik at du er så sliten at du knapt registrerer det faktum din venn er der. Denne teknikken også "jobbet" for meg to ganger.
Fire.
Sex. Sex kan gjøre deg går inn i arbeid hvis det nærmer seg start uansett. Sæd har hormoner (prostaglandiner) som kan starte arbeidskraft. Og det er gøy. Og du vil ikke gjøre det i lang tid etter arbeidskraft starter!

Tips og advarsler


 • Husk at ingen av disse metodene står en sjanse hvis kroppen er ikke klar til å gå inn i arbeid snart uansett.
 • Ikke prøv å "tvinge" kroppen til å gå inn i arbeidsmarkedet, spesielt tidlig.
 • Alle metoder som involverer urter , brystvorte stimulering, bør etc. sannsynligvis ikke bli prøvd. De kan få alvorlige konsekvenser. Snakk med lege eller jordmor først.
 • Hvis barnet ditt er forsinket og du er bekymret for det, bør du oppsøke lege. Hvis du ikke har helse, og babyen er mer enn to uker for sent, gå til ER for å få råd.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------