Stilling: helse > influensa >

om barnefysioterapi

   Feltet ved Barneklinikken utgjør en stor sektor av spesialiserte fysioterapi i dag. Barnefysioterapi hjelper bistå barna med mye plager og lidelser inkludert men ikke begrenset til utviklingsmessige forsinkelser, medfødt og ikke-medfødte tilstander. Målet med barnefysioterapi er å hjelpe barn i rehabiliteringen av pediatriske sykdom

Identification

barnefysioterapi arbeider for å avdekke helseproblemer hos barn fra et tidlig stadium. Barnefysioterapi benytter et stort utvalg av modaliteter å behandle pediatriske lidelser. Pediatric fysiske terapeuter er spesialisert for diagnostisering, behandling og håndtering av babyer, barn og ungdom. Lidelser behandles inkluderer nevromuskulær, utviklingsmessige, skjelett og kjøpte sykdommer og lidelser.

Funksjon

barnefysioterapi behandlinger i hovedsak fokusere på forbedring av motoriske ferdigheter, arbeider med koordinering og balanse, styrke og utholdenhet, og også sensorisk og kognitiv bearbeiding samt integrasjon. Mange barn som har ryggmargsbrokk, torticollis, cerebral parese og en rekke utviklingsforstyrrelser får barnefysioterapi.

Betydning spille

Barnas familier en betydelig rolle i deres utvikling med barnefysioterapi. Familier av barna er ment å bistå i å tilpasse leker for lek, hjelper barn bruke utstyret effektivt, utvide mobilitet alternativer, undervisning trygghet for både hjemmet og samfunnet, og hjelpe lette overgangen som barna erfaring fra sine hjem liv inn i skolen sin karrierer.

Hensyn

Hvis en familie på et barn vurderer å plassere barnet i barnefysioterapi, vil barnet og familien må da typisk gjennomgå et intervju for å identifisere behovene som barnet har. Behovene til barnet er undersøkt innenfor rammen av sine daglige aktiviteter og rutiner. Oral motoriske ferdigheter, fôring, felles funksjon, muskelfunksjon, hjerte-status, utholdenhet, styrke, neuromotor utvikling og balanse og holdning er bare noen av områdene som kan bli analysert.

Teorier /Spekulasjoner

Mange barn fysioterapeuter utnytte kunnskapsbasert praksis (som fakta basert på klinisk kompetanse, forskning, osv. ) for å gi optimal praksis for barna i barnefysioterapi. Kunnskapsbasert praksis brukes ofte for å tilby tjenester som motorisk læring, rekreasjon og fritid, tone ledelse, mobilitet, utviklingsmessige aktiviteter, sikkerhet og forebyggende programmer, ortopediingeniørfag, og mye mer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------