Stilling: helse > influensa >

om rullestol øvelser

   Ofte de i en rullestol oppleve betydelig stress i nakke, skuldre og rygg etter en hel dag. Rullestol øvelser lindre mye av smerten ved å øke den enkeltes styrke og vedlikeholde, ikke bare muskel tone, men også fleksibilitet. Jo mer bevegelse man har da i rullestol, jo bedre suksessen han vil ha med vektkontroll innsats og fordøyelsen. Best av alt, rullestol øvelser er gode humør boosters

Resistance

Resistance trening bidrar til å bygge styrke. . Resistance trening er ikke noe mer enn strekke band som gir motstand. Disse øvelsene målet spesielt overkroppen og beina. Resistance band kan brukes til beinstyrke, pull downs, trunk rotasjoner og skulder rotasjoner. Et individ bør velge bandene som passer best for hans utviklingsmessige nivå. Bandene er relativt billig og gir middels, høy og lav motstand nivåer.

Yoga

Praktisering av yoga er bra for både mental og fysisk lettelse. Det er yoga klasser som er utviklet spesielt for deg i en rullestol. Bevegelsen er involvert i yoga forbedrer fleksibiliteten i kroppen og forbedrer ånden. Den spesielle yoga klasser for rullestol bundet enkeltpersoner bruker yoga posisjoner designet spesielt for de med fysiske funksjonshemninger. Yoga gir stor oppgave for enda alvorlig uføre.

Styrke

Kortvekter er stor for styrketrening. Personer i rullestol kan også bruke frie vekter eller fitness maskiner. De som begynte med motstand band finner at de til slutt vil flytte til en vanskeligere form for trening. Styrketrening med vekter gir neste nivå i rullestol øvelser.

Treningssentre

Bli med på et treningsstudio sikrer en jevn sted for en fin trening. Med mer oppmerksomhet til behovene til funksjonshemmede enkeltpersoner og viktigheten av trening for helse, har treningssentre for de med funksjonshemninger i gang over hele landet. Utformingen av maskinene i gym er spesielt for fleksibilitet i bruk. Sitteplasser svinge ut og fotstropper er tilsatt for å holde beina på plass mens individer trygt bruke romaskinen eller brystpress.

Dance

Dancing er en av de beste rullestolen øvelser og ofte, for de som elsker musikk og kameratskap, den mest morsomme. Da bli en rullestol dansegruppe å få mosjon, vil en deltaker finne at det er mange forskjellige typer. Fleksibilitet trening oppnås gjennom overkroppen bevegelse. Det er mulig å få en rask cardio trening hvis noen ikke er begrenset til en elektrisk rullestol. Partner dans er også en mulighet i enkelte klasser.

Sport

Rullestol idretter er også gode måter til mix fysisk egnethet av rullestol øvelser med sosialt samvær. Lag for idretter som basketball rullestol har blitt etablert over hele landet siden det første spillet i 1946. Det er flere ulike nivåer i klassifiseringen basert på mengden av nedsatt funksjonsevne. Rullestol løpene er det ultimate for hjerte-karsystemet og overkroppen styrke.

Strekke

Stretching bør være en del av alles dag, ikke bare de i rullestol. Tøyningsøvelser forberede musklene for noen form for styrketrening. Det opprettholder også fleksibilitet og elastisitet i musklene. Gjennom hele dagen, stretching rullestol øvelser redusere bygget opp stress på musklene og bidra til å redusere smerter og press.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------