Stilling: helse > influensa >

Slik starter arbeidskraft i svangerskapet

  Etter den tid en gravid kvinne kommer i slutten av hennes siste trimester, er det vanligvis bare ett spørsmål om tankene hennes: hvordan starter jeg arbeid? I noen mødre, spesielt de for hvem graviditet har vært en høy-risiko forsøke, dette er et spørsmål for legen. For andre, vil naturen gå sin egen kurs og arbeid vil starte av seg selv på slutten av svangerskapet. Men for andre kvinner som er friske og forfallen, er det noen prøvd-og-sann hjem rettsmidler som kan bidra til å flytte ting sammen

Du trenger:.
Cocoa butter.
Produkter med alpha hydroxy syre.
Produkter som inneholder salisylsyre.
Olivenolje.
Microdermabrasion.
Laser kirurgi


en
Bruk kraft -. . Gravitasjonskraft, som er. Gravity er en gravid kvinnes venn mot slutten av svangerskapet. Gå turer for å oppmuntre barnet til å bosette seg i en mer arbeidskraft-vennlig stilling, med hodet engasjert i bekkenet. Dette er spesielt effektivt hvis du har hatt Braxton-Hicks sammentrekninger eller opplever de uregelmessige sammentrekninger felles for tidlig stadium arbeidskraft.
to.
Gjør hva fikk deg i denne situasjonen i første omgang. Seksuell aktivitet, særlig samleie hvor både du og din partner har orgasme, produserer hormoner som kan starte arbeidskraft. Hans sæd har prostaglandiner som bidrar til å klargjøre livmorhalsen, mens kroppen din utgivelser Oxytocin som også kan starte rier. Oxytocin er bare den naturlige versjon av stoffet Pitocin som brukes av leger til medisinsk indusere arbeidskraft.
Tre.
Snakk med en massasje terapeut eller akupunktør om fødselspermisjon akupressur. Det er visse trykkpunkter på kroppen som er assosiert ikke bare med smertelindring under fødsel, men også for å kunne begynne arbeidet naturlig. Men fordi akupressur er en vanskelig vitenskap, er det best overlates til fagfolk.
Fire.
Be legen din for å plyndre de membraner. Det er ikke på langt nær så skummelt som det høres ut, det er bare en prosedyre der legen skiller amniotic membranen fra bunnen av livmorhulen. Det kan utføres på kontoret og blir utført mye som en typisk vaginal eksamen. Stripping membraner fremmer frigjøring av prostaglandiner.
Fem.
Reach for ricinusolje. Dette er en situasjon hvor en gammel (midten) koner 'fortelling har noen fortrinn. I små doser (mellom 2 og 6 ss. ), Kan lakserolje være effektive i å starte arbeid. Teoretisk sett kan den ellers uheldige tarmen kramper forårsaket av avføringsmiddel komprimere livmoren, oppmuntre det til kontrakt på egen hånd.

Tips og advarsler


 • Ikke forsøk å indusere arbeidskraft før svangerskapet har nådd 40 uker, eller det har blitt bekreftet at du er forfalt. Starter arbeidskraft for tidlig kan resultere i levering av en for tidlig spedbarn. Mens noen kvinner sverger ved brystvorten stimulering som en god måte å starte arbeid (det utgivelser Oxytocin), kan det føre til svært lange, uproduktive sammentrekninger. Snakk med legen din om hvorvidt hun tror dette vil fungere for deg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------