Stilling: helse > influensa >

alle graviditet symptomer

   Kvinner opplever ulike symptomer når de blir gravide, noen så tidlig som 5 dager etter unnfangelsen. Mens en graviditetstest kan sikkert bekrefte graviditeten så raskt som to uker etter unnfangelsen, og en blodprøve, administreres på en lege kontor, er svært effektiv som snart en uke etter unnfangelsen, de fleste kvinner er ivrige etter å sammenligne sine fysiske symptomer som . andre kvinner

Tidlig tegn

Det første observerbare symptom er ofte blødningen som oppstår mellom 5 til 10 dager etter unnfangelsen. Som befruktet embryo festes til livmorveggen, kan kvinnen oppleve småblødninger og kramper. Andre tidlige symptomer er ømme bryster, hyppig vannlating, uforklarlig tretthet og hodepine kjedelig. Human chorionic gonadotropin (HCG), et hormon som forbereder livmoren til å være vert for et utviklingsland baby, fører den tidlige symptomer, noe som vanligvis avtar som en kvinnes kropp justerer til å være gravid.

Kvalme

Etter den tid en kvinne bommer hennes månedlige menstruasjonssyklus, kan hennes skiftende hormoner forårsake ytterligere symptomer. Ved 2 til 3 uker etter befruktning, kan en kvinne begynner å oppleve morgenkvalme, en vanlig plage blant gravide kvinner. Selv om de fleste tilfeller av kvalme oppstår etter å ha våknet, kan morgenkvalme vare hele dagen. Noen kvinner føler lettelse etter en måned eller to, men andre lider av en kvalm mage under hele svangerskapet.

Ubehag

Etter de første par ukene, en kvinne kan oppleve ryggsmerter som varer hele svangerskapet. Andre kvinner føler seg oppblåst og opplever abdominale kramper og enten forstoppelse eller diaré. Selv om disse symptomene er vanligvis forbigående, bør alle tilfeller av diaré skal rapporteres til legen din.

Følelsesmessig

Humørsvingninger er vanlig hos gravide kvinner som kroppen opplever hormonelle endringer. Noen kvinner føler seg "weepy" snart etter befruktning, og mange kvinner hevder ukontrollerbare humørsvingninger for hele svangerskapet. Det samme hormoner kan føre til at brystvorten delen av brystene for å forstørre og mørkere.

Besvimelse

Som en gravid kvinnes kropp gjennomgår forandringer nødvendig for sunn utvikling av barnet, begynner kroppen å dirigere mer ernæring til baby og hun kan oppleve svimmelhet eller besvimelse når hennes blodsukkeret synker. Dette er mer vanlig i første trimester av svangerskapet.

Forholdsregler

Det er avgjørende for en kvinne å holde seg frisk hvis hun prøver å bli gravid eller hvis det er selv den minste sjanse for at hun har unnfanget. Hun bør spise et sunt kosthold, ta en multi-vitamin som inneholder folsyre og avstå fra røyking og drikking av alkohol.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------