Stilling: helse > influensa >

fakta om røyking sigaretter

   Røyking er et stort helseproblem i mange land. USA har gjort det til en prioritet å redusere mengden av røykere ved å tilby offentlig finansierte programmer som bruker TV-annonser, oppsøkende og lavpris slutte hjelpemidler til innbyggerne

Typer

Sigaretter kan filtreres, ufiltrert, regelmessige smak, eller mentol smaken. Forskning tyder på at mentol sigaretter er mer vanedannende og vanskeligere å slutte å røyke.

Effekter

Det er mange negative effekter forbundet med røyking inkludert halitosis, dårlig sirkulasjon, hjertesykdommer, lungesykdommer og kreft. Mange av sykdommer forårsaket av røyking vil føre til døden.

Kvinner

Kvinner som røyker har en høyere risiko for å utvikle kreft som livmorhalskreft og er betydelig mer sannsynlig å få babyer med lav fødselsvekt eller utvikle infertilitet.

Advarsel

Ifølge CDC, er det ingen sikkert nivå av eksponering for sigarettrøyk. Mass General Hospital for Children i Boston oppdaget at tredje passiv røyking er skadelig også.

Hensyn

Tredje røyking beskriver kjemikalier fra sigarettrøyken som klamrer seg til stoffer-som klær, tepper og bil møbeltrekk. Den inneholder kjemikalier arsen, butan, hydrogencyanid, og andre som er livsfarlig.

Forebygging /løsning

Hvis du begynner å røyke, vil din avhengighet fortsette å bygge lenger du røyker. Det er mange å slutte hjelpemidler tilgjengelig-som nikotinplaster, nikotintyggegummi og medisiner-men slutte er ekstremt vanskelig.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------